Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy mamy

Wejdzcie prosze!!

Polecane posty

Gość pomocy mamy

Witajcie pisze tu juz 2 posta ale tamten bez echa moze teraz ktos pomoze jestem mama 2 letniej coreczki nie planowalam 2 dziecka poniewaz tylko maz pracuje ja jestem osoba niepelnosprawna i mimo zabezpieczenia jestem w ciazy i teraz mam problem bo maz pracuje sezonowo tak jest na wsi i bardzo sie boje jak damy rade czy jakas mama mogla by mi pomuc?? potrzebowala bym rzeczy na ta oto 2 latke i puzniej dla dzidziusia oczywiscie wózek mam po corce ale innych rzeczy juz nie wiem ze takich tematow jest mnustwo ze ktos o cos prosi ale ja naprawde licze na to ze jesli los zeslal mi 2 ciaze to i jakos mi pomoze i znajdzie sie dobra mama co juz nie potrzebuje ubranek pomogla mi jedna mama i bardzo jej za to dziekuje bede wdzieczna do konca zycia naprawde milo ze jest ktos o zlotym sercu gdyby ktos zechcial cos dac prosze o kontakt viktobud@o2.pl

Gość jhgfdssfgbhnm,
up

Gość 57497477
z jakiego województwa jesteś ?

Gość pomocy mamy
ślaskie nie mam neta tylko przez tel wiec nie mam jak szukac na stronach

Gość masz strone pomocne emamy
masz oddam/przyjme-reaktywacja na gazeta.pl

Gość pomocy mamy
tylko tam doczytalam daja pomoc stala a ja chce tylko jednorazowo zadnych pieniedzy czy orginalnych rzeczy zwykle ubranka bo chce jakos przetrwac zime a kupic trzeba

Gość ale na stronie pomocne emamy
masz odnosnik do dzialu oddam/przyjme/praca dorywcza gdzie mozesz zamiescic ogloszenie czego potrzebujesz,lub odp na oferty mam,ktore chca sie pozbyc zbednych ciuszkow,wozkow itp.mozesz tez sprobowac na oddam/przyjme-reaktywacja tez na gazecie.pl

Gość pomocy mamy
nie umie przez tel znalesc tego oddam/przyjme :(

Gość przez google poszukaj
lub na stronie pomocne emamy masz niebieskim drukiem napisane oddam przyjme praca dorywcza klikasz na ten napis i sie otwiera.tez mam net w telefonie i bez problemu wchodze.

Gość ///////////////////
na kiedy masz termin porodu ? chłopiec czy dziewczynka?

Gość przez google poszukaj
masz linki,pokasuj spacje forum.gazeta.pl/forum/f,834,Oddam_Przyjme_Praca_dorywcza.html forum.gazeta.pl/forum/f,42644,Oddam_przyjme_reaktywacja_.html

Gość pomocy mamy
połowa kwietnia i podobno ma byc syn ale nie wiem na 100 % bo te usg takie ze szok