Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurosava

co sadzicie o kobiecie inżynierze?

Polecane posty

Gość Kurosava

jak w tytule, jaka jest pierwsza mysl o takiej kobiecie, powiedzmy mlodej pani inzynier

Gość dzieńdobrry
że to jakiś pasztet co zamiast imprezować to się uczył.

Nie ma zawodów damskich i męskich :) ja za niecały rok idę na na mechanikę. CHCĘ BYĆ MECHANIKIEM SAMOCHODOWYM! I będę :) pozdrawiam.

Gość Kurosava
ale powiedzmy ze dziewczyna jest ladna, powyzej przecietnej

Gość dzieńdobrry
brałabym, gdybym była samcem alfa. taka kobieta nie weźmie zwykłej ciapy.

To są bzdury, że ładne laski latają na imprezy a brzydkie siedzą przed książkami. Są kobiety piękne i mądre...

Gość dzieńdobrry
Wiem, wiem. Zartowałam :classic_cool: A tak na serio to właśnie pomyślałabym, że to kobieta nie dość, że piękna to jeszcze mądra i za pewne inteligentna. Na pewno byłoby z nią o czym pogadać.

Gość a co sądzisz
o Pani doktor matematyki...? To o wiele wyżej niż jakaś tam inżyniera... Moja kobieta od ćwiczeń z matematyki na tytuł doktora, jest młoda, niesamowicie kobieca i świetnie tłumaczy matmę. Uwielbiam ją! Wysoka, duże piersi, okrągły tyłek, długie włosy- rude!, śniada karnacja, oczy bardzo jasne, pełne usta, zawsze pięknie wyperfumowana, ubrana z klasą (markowe ciuchy), a jej biżuteria...! jest niezła :) a ty jako jakaś inżyniera co sobą reprezentujesz?

Gość a co sądzisz
ale ona w tygodniu pracuje w jakiejś firmie . W weekendy prowadzi ćwiczenia... więc nieźle ogarnięta kobietka :)

Gość Nic nie mysle. Moja mama
jest inzynierem

Gość strzałka :)
ja jestem inżynierem kierunku mechanicznego, nie jestem wcale jakaś brzydka ani kujonka :P Całe studia dużo się bawiłam, z resztą nie tylko tego inżyniera skończyłam. A na roku miałam sporo dziewczyn (też nie były ani paszczurami ani kujonkami, więc nie wiem skąd ten stereotyp) i zwykle gdy mówię, że jestem inżynierem to spotyka się to z pozytywnym zaskoczeniem :)

i na kasie też nie skończyłam, w przeciwieństwie do 3/4 moich koleżanek humanistek ;)

Gość dzieńdobrry
ja tam robie tylko inzyniera, magister mi nie potrzebny :P

dziendobry to fakt, wiele osób ode mnie skończyło na inżynierze a pracę mają niezłą :) lepszy inżynier porządnego kierunku niż bylejaki magister :)

Gość no właśnie że nie oni
co z tym robieniem mgr po inż? Warto to czy nie za bardzo? Zaocznie/ dziennie? Cięzka sprawa ....