Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankopyt

Ubezpieczenie indywidualne

Polecane posty

i jeszcze jedno, bo napisalas tak "on cos dostanie ale jesli mnie by podciagneli pod te ubezpieczenie" nie, on JESLI JEST UBEZPIECZONY GRUPOWO I JEGO POLISA OBEJMUJE SWIADCZENIE PIENIEZNE Z TYTUŁU URODZENIA SIE DZIECKA-to dostanie kase niezaleznie od tego czy ty podlegasz pod to ubezpeczenie czy nie!!

Gość norr rr
no tak ubezpieczenie takie jest dodatkowo płatne, jest ono płacone oprócz podstawowych składek na ZUS odciąganych z pensji. co to innego niż ubezp. dla członków rodziny pracownika.

dokladnie Jasminowa ma racje :) Podciagniecie pod ubezpieczenie meza to cos innego niz podciagniecie pod ubezpieczenie grupowe firmy. Jesli maz ma ubezp grupowe to dostanie pieniadze z tytulu urodzenia dziecka. U nas dostala maz i dostalam ja, bo oboje placilismy osobne skladki do ubezpieczyciela z tytulu ubezpieczenia grupowego.

do ubezpieczenia grupowego moga przystapic malzonkowie i placa oddzielne skladki i maja tki sam zakres co maz .., wiec zapytaj ...

Gość Ania.K.
Witam, niedługo urodzi mi się dziecko i chciałam poszukać poliski posagowej. Wiem że to dobre rozwiązanie i nawet już mam upatrzoną jedną,ale ciągle się rozglądam. Koleżanka poleciła mi Michał Piłatowskiego z Warty w szczecnie. Słyszeliście coś o tym Panu?? Pytam się bo nie mogę wybrać w ciemno-w końcu to polisa dla Kasperka :) Znajoma mówła że fajny facet i wszystko wyjaśnił co i jak i dużo dobrego mówła,ale chciałam poznać wasze opinie bo to jednak ważna decyzja. Proszę o pomoc w wyborze

Gość Paweł Szyc
Watra (dawny HDI Gerling), Polisa Życie S.A., PKO (dawna Nordea), Uniqa, Generali, Ergo Hestia, Axa, Concordia, Signal Iduna. U tych ubezpieczycieli jest opcja za urodzenie się dziecka i są to ubezpieczenia indywidualne a nie firmowe. Wszystkie te ubezpieczenia są ubezpieczeniami otwartymi dla grup otwartych, czyli każdy może się do nich zapisać. Jeżeli ktoś chce to podam szczegóły.

Gość gość
Witam. Jeśli myślisz już o swojej przyszłości i zastanawiasz się co czeka Ciebie i Twoich najbliższych za kilka lat warto zainwestować w najlepsze ubezpieczenie na rynku. Już dziś skontaktuj się z nami 32-448-85-14 bądź wejdź na naszą stronę indekaubezpieczenia.pl specjalnie dla Ciebie mamy specjalną ofertą z którą będziesz mógł spać spokojnie. Zapraszamy do zapoznania się z nasza pełną ofertą

Gość gość
Zapraszamy do biura mieszkańców Cieszyna i okolic. Specjalizujemy się w doradztwie produktów ubezpieczeniowych. W trosce o dobro i potrzeby naszych Klientów staramy się wyjść naprzeciw ich oczekiwaniom. Każdego traktujemy indywidualnie, dopasowując jak najkorzystniejszą ofertę. Dzięki współpracy z czołowymi towarzystwami ubezpieczeniowymi nasze przedsiębiorstwo z roku na rok zdobywa coraz to większe uznanie i poszerza grono stałych Klientów. Zapraszamy na stronę: http://www.kaniafinanse.pl/

Gość gość
Zapraszamy do współpracy z naszym wykwalifikowanym zespołem w zakresie ubezpieczeń. Lata doświadczenia w branży oraz stale poszerzająca się grupa Klientów świadczy o naszej dobrej opiece. Każdemu Klientowi dobieramy ochronę ubezpieczeniową zgodną z jego potrzebami a jednocześnie za rozsądną cenę. Dzięki temu stale wzrasta grono osób i przedsiębiorstw obdarzających nas zaufaniem. Jesteśmy na bieżąco ze zmianami na polskim rynku w zakresie ubezpieczeń. Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby z Garwolina i okolic - http://www.ubezpieczeniagarwolin.pl/

Gość parolka
W życiu może wydarzyć się wiele niespodziewanych sytuacji. Dopiero w razie nieszczęśliwego wypadku zdajemy sobie sprawę jak ważne jest zabezpieczenie siebie i swoich najbliższych. Dlatego uważam, że warto się ubezpieczyć w generali bo można sobie dopasować polisę do swoich własnych potrzeb

Gość gość
Ja wybierając ubezpieczenie skierowałam się o poradę do Aldony Ligęskiej, byśmy mogły wspólnie dokonać wyboru. Na rynku jest bardzo dużo ofert, a razem ze specjalistą wybrałam najlepszą ofertę dla mnie

Gość gość
Polecam skontaktować się z agencją MultiRisk. To profesjonalna i rzetelna firma, sam korzystałem z ich usług i jestem zadowolony, wybrali dla mnie najkorzystniejszą ofertę, naprawdę atrakcyjna i idealnie dopasowana do moich wymagań.

Gość LuizaP
Słyszałam o nich same pozytywne oferty. Znajoma mówiła, że sama nie wynegocjowałaby tak korzystnej oferty.

Gość Tulia1
Ja też korzystałam z MultiRisk i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Też jestem klientką Multirisk. To są prawdziwi specjaliści. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie, dopasowują oferty do wymagań. Polecam.

Gość ReginaR
Całkiem fajnie, że są takie miejsca jak to, które pomagają znaleźć odpowiednie i korzystne ubezpieczenie. Czasami ciężko się odnaleźć w tej masie ofert.

Gość gość
Wydaje się, że takie poszukiwanie i porównywanie ofert jest bardzo fajnym pomysłem na biznes. Myślę, że warto się tym zainteresować.

Gość grymałka
ja teraz zasanawiam sie nad wykupieniem ubezpieczenia w generali, mają korzystną ofertę i szeroki zakres ubezpieczeń.

Gość wacha90
Polecam grymałka. Mają dobrą oferte, ja sie umowilam po świetach na podpisanie umowy

Gość MarlenkaZab
Idea Fair Play - polecam się zapoznać, bo można naprawde dużo zyskać. :)

Gość KingaIw
Ja to polecam Idea Fair Play - bardzo fajne mają te pakiety/ofertę... Skladki nieduże. :)

Gość EmilkaZyg
No ja polecam te ktore proponuje IDea Fairplay - bardzo spoko ofertę mają. Składki nieduże... Warto!

Gość KaśkaSpecjalistka
To też zalezy czego oczekujesz i na jaką, ze tak powiem, okoliczność. Generalnie rzecz biorąc jak polecam IDEA FAIRPLAY - http://www.ideafairplay.pl//produkty/?categories1=2 - mają bardzo dobre oferty. Poza tym możesz wesprzeć wybraną przez siebie organizację użytku publicznego. Fajna sprawa.

Gość Rędziniak
My z mężem mamy wykupione w idea fairplay, bo według nas nikt nie oferuj***ardziej korzystnych warunków. Mega spoko sprawa :)

Gość MartynkaKarcz
Znajoma mi poleciła włąśnie to idea fairplay i nie ukrywam, że po zapoznaniu z uch ofertą dość poważnie się zastanawiam... Ma ktoś z was?

Gość gość
Według mnie Concordia do tego typu ubezpieczeń jest ok. Z doświadczenia powiem i z cała odpowiedzialnością że warto u nich wykupić ubezpieczenie.