Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannika

LAKIER DO PAZNOKCI

Polecane posty

Gość wannika

kto zna jakis dobry lakier do paznokci ktory tak szybko nie schodzi, bo obojetnie jaki do tej pory mialam z tym tanich to musialam albo pol godziny czekac zeby wysechl ,albo schodzil po umyciu np.szklanki:( albo nei daj boze obie obcje ...prosze o pomoc...

Gość wannika
no prosze pomozcie mi

Gość kawka ewka
hmm...moze z loreal

Gość mooooooooooojjjjj
wypierdalaj

Gość tak sobie myślę.....
u Ciebie problemem może nie być lakier, a stan paznokci. Jeśli masz kruche, miękkie, łamliwe itp. to lakier się na nich nie będzie trzymać. Dobre lakiery moim zdaniem to m.in. Inglot, OPI, Golden Rose. Sam lakier u mnie wytrzymuje ok. 4 dni zawsze, jeśli dołożę utwardzacz to dzień dłużej. Nigdy nie mam lakieru powyżej 5 dni na paznokciach, bo rosną mi bardzo szybko, więc równie szybko widać odrastającą płytkę. Nienawidzę niedokładności, więc coś takiego czy starcie końcówek i od razu zmywam całość:) lubię mieć bardzo dokładnie pomalowane i zadbane paznokcie:) jeśli masz słabe to wcieraj wieczorem w paznokcie olej rycynowy :) ooooo.... i zawsze pamiętaj o odtłuszczeniu płytki przed malowaniem:)

Gość wannika
droga tak sobie mysle : masz racje mam slabe paznokcie ,dzieki za rade bede tak robic:) aha i ten wzmacniacz tez kupie

Gość tak sobie myślę.....
tak to jest, że czasami po prostu trzeba lakier wypróbować na sobie. Ja np. bardzo lubię z Inglota lakier optycznie wybielający paznokcie i Techno UV, najpierw jedna warstwa wybielającego, potem na to Techno UV, efekt moim zdaniem bardzo elegancki i skromny. Mam też idealnie czerwony lakier z Inglota nr 21 :) latem malowałam nim paznokcie u stóp. Bardzo go lubię :) Z OPI mam zestaw miniaturek, najlepszy kolor dla mnie to atomic orange - piękny mandarynkowy kolor :) różowy mam z Revlonu - bardzo szybko schnie (nr 360 Bubble Gum). Te kolory zwykle używałam latem, chociaż teraz też świetnie przełamują szarość stroju i szarość za oknem :) Lakiery Golden Rose też są moim zdaniem godne polecenia - szczególnie te: http://goldenrose.pl/art-o_cmn.html ze srebrną zakrętką. A cena to ok. 5-6 zł. Ale rozumiem, że nie wszystkim Inglot, Opi czy inne pasują :)

Gość gość
Ja kupuję swoje lakiery do paznokci w Negozio.pl, ponieważ jest tam duży wybór kolorów / odcieni lakierów do paznokci Essie. Są to bardzo trwałe lakiery i bardzo fajne kolory. Dodatkowo lakiery Essie nie niszcza plytki zewnetrznej paznokcia