Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijaca piwo

pytanie do facetow.....

Polecane posty

Gość pijaca piwo

jak sie czuje 30 letni mezczyzna ktory jest sam?jego koledzy maja zony dzieci a on jest sam

Gość kudla..cz
to zależny czym się zajmuje i dlaczego jest sam, może sam wybrał i jest mu z tym bardzo dobrze, albo nam wydaje się ze jest sam

za dwa lata bede mial 30 i facet czuje sie jak ostatni frajer ja osobiscie czuje sie gorszy od innych a jak bym jakims cudem poznal jakas dziewczyne to bym czul jak bym popelnial jakis mezalians normalnie

Gość Robson........................
czuję się świetnie

Gość Robson........................
z tego co widzę to ci z żonami i dziećmi są przegrani, zniewoleni, uwiązani

Dużo zależy od tego czy dla kogoś związek i zakładanie rodziny jest priorytetem. I to akurat nie jest zależnie płci.

Gość Dżygitt_
Moorland - i tu chyba tkwi sedno. Ja trzydzieski nie mam, ale już nie długo i miłość życia, owszem, chciałbym spotkać, ale małżeństwa, a tym bardziej dzieci nawet w perspektywie nie widzę. I szczerze żal mi ludzi w kazdym wieku, którzy wiążą się z kimś na resztę życia tylko dlatego, że tak należy, tak trzeba i ze strachu przed samotnością.

że tak należy, tak trzeba i ze strachu przed samotnością - a może po prostu wydaje im się, że są zakochani ;) i popełniają błąd