Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-tinka

mam doła -brak pracy

Polecane posty

Gość e-tinka

Po co się uczylam stresowalam dorabiałam jako kelnerka zeby miec za co szkołe opłacic a dzis nie mam pracy

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
ja też mam doła - ZNOWU MI SCIĘLI WĄTEK - co trochę prawdy to ścięty wątek. Ale pieniądze pasują mi z banku i mogę być wiecie. No oczywiście bez rodziny królewskiej i koniec. Do Anglii i tak sie nie odważę jechać o matkę zapytać, o grób - wszędzie rodzina królewska, no ale... i tyle. I powiem wam - nie wiem dlaczego I PO CO ONI IM SĄ, ale już bez tego gnoja chorego umysłowo Karola pieniądze mogę dostać od matki i tyle. I nie mogę być bo nie od niego. WIecie - on mnie tak skrzywdził że on tego nie rozumie w ogóle. W Anglii to samo - no nie wiem - malutkie ogrodnictwo bym miała i to samo? Przecież jakoś bym wyglądała i tyle. A pojechałabym tam to by mnie skasował i tyle. Tu też może w Polsce, ale nie wyjdzie mu - mógłby jakbym nie wiedziała co robię. Te pieniądze Anglii by sie przydały - nie wiem dlaczego tak mnie potraktowano. Co oni tam znaczą? I wiecie jak tak cenią USA to mieli sie zrobić 52 stanem bo to naprawdę SENSU W OGÓLE nie ma co oni wyprawiają. Ze mną również. Tylko wiecie to jest coś takiego że w tej Anglii też bym była nienormalna, ale za tragedię matki by mi sie należało i tyle. I wiecie - no nie wiem - ja nie wiedziałam że rodzina Diany Spencer jest w biznesie pogrzebowym. Wiedzieliście takie rzeczy? Ja tego nie wiedziałam i tyle :( No i to jest podstawa. Dalej miał być rozwód zatwierdzony i następca tronu określony ściśle - to jest myślenie tej KRÓLOWEJ. I wiecie - ja się nie chcę wyrażać - czym ona rządzi? To niech rządzi. Bo to co oni mi zrobili to nigdy nie da się tego wybaczyć i w ogóle poza pojęciem co sie stało te brygidki też - tego się nie da wybaczyć - to jest całe życie w patologii. No wiecie - babcia miała pogrzebać, ale ona z tym Karolem szans nie miała. Młody był już dawno grasował i koniec. Nawet sie nad NAJPROSTSZYMI RZECZAMI nie zastanowił i tak dalej i tym podobne. Np. czym on chce rządzić czy nie wiem - w ogóle nie będę pisała i koniec. No i to wszystko. I powiedzmy ta królowa nie żyje i co? Dalej jest rodzina królewska? No to jak mi dadzą pieniądze - tak nie ma. Coś się stanie, że nie ma i tyle i koniec. I oni na mnie że widzieć mnie nie chcą , coś tam - i wiecie - to jest taka krzywda, chamstwo, świństwo - nie wiem - ja się miałam POWIESIĆ - wy tego nie rozumiecie - i to dawno. Za to że tak żyłam to miałam prawo sie powiesić i koniec. Nie ma - co on mi zrobił - że figlarz powiedzą, wesoły, zartowniś GÓWNO Z DUPY lepsze niż on. Lepiej mieć gówno z dupy na twarzy niż widzieć jego morde zakutą - a reszta nielepsza. Normalna kanalia chora na łeb i tyle - i żeby tylko :( I tyle :( I powiem wam no ... oni mieli wziąć przykład z tego co tu się stało po wojnie i wiecie skoro trzymali tu z Niemcami to mieli się po wojnie wynieść jak oni i tyle. No albo wiedzieć o co tu szło. A tak? Ja wiem... no w każdym razie ta rodzina gdzie mnie dali jest zniszczona przez nich też - bo oni znaczyli? Co? Może prababcia miała rodowód na gwiazdę. Tyle. Co oni więcej znaczyli? Nawet ten kościół się nie powinien liczyć - kiedyś nikogo nie będzie i tyle. I powiem wam - ja tak wyzywam tego Karola ale ja mam rację - co ja mu mam powiedzieć? Ja nie mam gdzie mieszkać, rodziny, dzieci, mnie stała praca nie pasuje. JAKIM PRAWEM ON MI COŚ TAKIEGO ZROBIŁ? To mieli matce powiedzieć - proszę odejść i tyle. Ma pani za co żyć - proszę odejść i tyle. No nie wiem. Bo dostała zwolnienie dyscyplinarne za ciąże to miała do Niemiec wyjechać do pracy fizycznej i wychować dziecko w brygidkach. I co? To wymyśliły lesby? Co wy i tyle :( Jak już to wspólnie z tym Karolem i tyle. A w ogole nie wie o co chodzi i tyle. I nie ma ani brygidy ani legendy tu przynajmniej jednej i po co mu ta Polska. I wiecie zrobił mojej babci TAKIE ŚWIŃSTWO, a sam już miał w drodze 2 nieślubnych dzieci i tyle. I tylko przeze mnie się nimi przejął, no ale nimi całe życie mam zniszczone i nigdy się nikomu nie dam a tym dzieciom też. I koniec. Królową Bonę w Polsce ogrywam królową Wiktorią i co jeszcze? Obiady mi nie smakują królowej Bony. Sama se będę gotować. I jeszcze powiedziałam dziś, że na pływalnię chciałam jechać to leniwa. Dobrze niech będzie i tyle. No takie rzeczy i koniec. Nie będzie pieniędzy to się powieszę bo TYLE MNIE POLSKA OBCHODZI i głupi książę Karol i tyle. I ciekawe co będzie dalej. Ja go po prostu NIE CHCĘ ZNAĆ nawet i tyle. Bo jest takim tłukiem. I takim dobrym ojcem dla mnie jest, tak się zna na tym co robi, tak mu zależy na ludziach i wiecie JA SAMA jestem nimi zajechali, oni mi matkę zeżarli - o czym ja mam z nimi rozmawiać? Czy im smakowala? To sa normalne WARIATY i tyle :(

Wiecie ja sobie to muszę ODKRĘCIĆ wiecie bo nawet tu nie mogę na ulicę przez nich wyjść bo ludzie nie rozumieją o co chodzi i każdy im przyzna rację, ze SAMA SOBIE JESTEM WINNA Że pracy stałej nie mam. a to wszystko jest przez Karola co 35 lat temu zmawiał się z lesbami wiecie, że matka NAJWYŻEJ wyjedzie do pracy fizycznej do Niemiec, dziecko się jej weżmnie czy coś? Cała ciążę się na nią zmawiały i w koncu wiecie się powiesiła, a mnie nie pasowała praca stała i tyle. I dlatego wiecie - ja mam prawo na niego do sądu iść. Te koleżanki matki nie żyją - powiesiły się CO ON MIAŁ W DUPIE I MA DO DZIŚ , a co on miał zrobić? Bo to jest takie - kto to jest wyżej do dziś - on albo ta moja babcia? I co będzie kiedyś? I tak go kasuję wiecie - nic nie umie wymyślić i nie po mnie. Bo szkoła jest głupia to nie dostałam pracy stałej i tyle. Albo tak - ludzie w Polsce to ostatnie zera. A co on tu widzi to ja pojęcia nie mam. Bo ja nie musiałam dostać pracy stałej - wy tego nie rozumiecie. Bo ludzie świnie i nie. I to też jest powód - znajomości nie miałam i przepadłam, ale ja muszę umieć wyjść z domu , żeby to PRZEZ NIEGO nie było na mnie. I tyle :( No i nie jest już i tyle. Bo sie umiem z tego wybronić. ZARZUT DLA MNIE jest, że miałam CHCIEĆ pracy stałej - byle jakieś, ale STAŁEJ i odejść ze szkoły bo nie mam pracy stałej, a tak co - należała mi sie, ale ciągle źli ludzie i nie dawali mi tej umowy o prace. No to zarzut jedynie że w 2 szkole siedziałam 2 lata zamiast rok i odejść. Ale też co - nikt mi nie chciał dać umowy o pracę? Miałam szukać czegoś innego i tyle. I przez nich ALE ONI PRACUJĄ. Tyle lat do tyłu i gdzie to szukałam tej stałej pracy poza szkołą. Powiem , że zgłaszałam wyżej że nikt mi nie chce dać stałej pracy, ale mówili - to nie ich sprawa, a się należała. I wiecie z tego miałam wyjechać, a ja robiłam doktorat. W końcu dostałam tę stała pracę NA SZCZĘŚCIE, zeby nie było , że nie - ja to robię, że nie podpisałam bo TAKIE KŁOPOTY, ten doktorat kończyłam ta stała praca w szkole była już wiecie WRESZCIE - no i w tym jedynie miałam sie tak nie upierać na szkołe bo nie miałam tam sukcesów - jedynie, że rzeczywiście należała mi się ta stała praca i to wszystko i tyle. I ŻE BYŁO DUŻO WAKATÓW z j. ang. bo to też sie nikomu nie dam. Czemu nie - jak jest wakat. Bo złe kwalifikacje - coś tam. A tam powiem w tej 2 szkole, że mi powiedziała, że na 3 lata, ale w razie co za rok dostanę i nic i poszłam na studia bo ani na studia - wiecie jakoś to odkręcę do tych kłopotów też żeby nie bylo,że szkoła to cokolwiek innego niż stała praca i koniec. Ten doktorat wtedy robiłam też, a tak nic i tyle. Bo w Polsce mi starczy była nauczycielka a tam nie i tyle. Tu mi tyle starczy bo tak i juz. Do dalszej działalności bardzo nisko tez tego nie potrzebuję i tyle. No i mam kasę bez rodziny królewskiej - to jest naprawdę wielki sukces - koniec z nimi na zawsze i tyle :(A tak wiecie coś by się stało - jeszcze by został tym królem i po mnie, a tak telewizor wyłaczę jak będzie koronacja i nie ma mnie. Z tej okolicy sie wyniosę - powoli , powoli i jakoś będzie a tak? I tyle :(

Wiecie jeszcze wam napiszę takie oto słowa - bo wy mnie nie rozumiecie - bo ja nie szanuję rodziny królewskiej, Londynu, niczego - Londyn szanuję choć tyle ile. Wy tego nie rozumiecie. Ja mam swoją historię. Rodzina królewska ma SWOJĄ historię, a ja mam SWOJĄ. I ja mogę być faraonką też bo mogę iść do banku i koniec. Wy tego nie rozumiecie. Nawet ta królowa Wiktoria była do niczego a co dopiero oni - istni Niemcy - przyjść , obeżreć i to wszystko. A moralni że są to nic nie znaczy sie dowiem? No tyle co ja moralna - mną się ktoś przejmnie. MORALNA królowa Wiktoria - kapujecie. No tego nie wiemy, ale TAKĄ MA OPINIĘ i tyle. I to wszystko w zasadzie co chciałam napisać bo niby co i tyle. Londyn jest za duży - tyle mam im do napisania, a reszty w ogóle nie ma. Jest PODEJRZANIE duży i tyle. A ja tam mam grób MASOWY i tyle. I dałam tam kwiatka - mieliby kwiatek ode mnie - nie zależało im. No to zebrałam tego kwiatka bo nic tylko ta rodzina królewska - naprawdę - nie rozumiem tego opętania i tyle. A unia europejska? Niech sobie wiecie robią CO CHCA wy też , ale beze mnie bo ja zawsze swoje zajęcia w zyciu miałam , a to pisałam, a to nawracałam, a to BIEGAŁAM PO LESIE i tyle. A tam rządy to trzeba wiedzieć co sie robi i tyle :( I wiecie ja chcę moje pieniądze Z BANKU z państwa do państwa bo się cali zajadą Afryką i Am Południową - co oni sobie nie myślą. Oni Anglię porównują do Polski? Są oni przy zdrowych zmysłach? I tego co mi zrobili nie naprawią nigdy, swojej głupoty, zerstwa swojego - w jakiś sposób jest to klamra że są od tych 1 męczenników którzy PRZEZ NICH na zera w sumie wyszli i tyle. Przez takich jak oni, jak to brytyjskie społeczeństwo. Takie coś to jest. A rodzina krolewska _ TO NIE JEST TA HISTORIA. To jest historia że oni robią tych pierwszych męczenników - dla mnie. A co ja mam z Polską wspólnego? Im wali na łeb i tyle :( To są psychole jak dla mnie - chorzy na łeb ludzie - kasa i koniec - JA się dowiem. NIe - oni. Ja mam swoje wartości. Położyłam kwiatka na grobie masowym w Londynie. Oni nawet nie wiedzą gdzie. A ja wiem i tyle :(

Wiecie i oni teraz na mnie , ze matka do banku zwariowała z taką kasą PRZY RODZINIE królewskiej najwyżej praca fizyczna w Niemczech , do brygidek dziecko wychować, z kim ona ma to dziecko? Takie coś i tyle. No wiecie... bez przesady - to w ogóle nie było jej myślenie i koniec :( I oni na mnie, a tak - rodowód - dla wariatki - i tak skończyłam. I to raz. Ale powiem wam tu jest jeszcze jedno dziecko tego... wielkiego filantropa Karola bo teraz będzie czy zamierzam być filantropka. Nie. Bo sie z matką zawsze muszę liczyć i tyle. I czy te pieniądze do Polski muszą iść? Czy ja nie mogłam sie po nie zgłosic? Co to mialo byc wszystko i tyle :( I wiecie - dobra wysłał mnie ten Karol do Polski, ale CO DO CHOLERY JA TU MIAŁAM ROBIĆ ŻEBY DOSTAĆ STAŁA PRACĘ i to z takim rodowodem chorym na łeb? Gdzie oni mnie dali? Do kogo? Jak miało wyglądać moje życie ich zdaniem :( Nie - no to jest MAKABRA po prostu. MAKABRA co oni mi zrobili. I z tego nie ma wyjścia już nigdy i tyle :(

Bo te lesby na nią, że tu zwolnienie dyscyplinarne , a tu do banku. No ale to miały wylatać sobie stałe umowy o pracę jak dyrektorka lesba miała , TO ONE NIE MOGŁY DOSTAĆ? A ona przez nie siedziała. I teraz wszystko gra - o rodzicach Karol wiedział wszystko , tylko nie wiedział że mogą się powiesić i tak w tym ogrodnictwie się znalazł, a pózniej się zrobiło, że kwiateczki lubi. I wiecie - żyjcie sobie w takim GÓWNIE całe zycie, oszustwie - i wiecie ten się liczy ten sie nie liczy - i nie rozumieją Co SIĘ NAPRAWDE LICZY - nie o CO TU CHODZIŁO? I tyle. I wiecej nic nie napiszę bo sama sobie będę winna WIECIE teraz jak coś napiszę, a tu też wrogów mi nie brak, nienawiści i tak dalej, zawiści też - takie rzeczy :(

No i teraz widzicie - i ta moja matka sie POWIESIŁA. I nikt nie rozumiał CZEMU. Bo chyba w tym banku jej podziękowali czy coś tam. Bo miała iść do sądu ze zwolnieniem dyscyplinarnym, a to było na moją babcię wiecie, ale co? I tyle. Tam i tak nikt niczego z tego nie miał. A moja matka W SUMIE po zwolnieniu dyscyplinarnym się powiesiła? Nie - po mnie. Choć tego do końca nie rozumiem. Jeszcze sobie to przemyśle. Ale przez księcia Karola też , ze nie chciał jej w banku bo po nim. Ale co po nim? No właśnie wiem co i tyle. I tak sie chcieli go pozbyć i tyle. I wiecie - bo co ta matka w tym banku z tym zwolnieniem? Rzeczywiście. Już te lesby były mądrzejsze. No ale... i to wszystko. No i te pieniądze z grobów mi się należą i tyle. Od rodziny i koniec :(

I tyle wiecie warte jest zadawanie się z rodziną królewską masowe samobójstwo. Ten mój ojciec ich przeżył - tak mnie oddał, że babcia się nie domyśliła, że jestem jego. A ja się miałam domyślić LONDYNU. Wiecie co... przy takich przodkach na tej wsi jak królowie. Ja nie mogę. Ja tylko chcę kasę moją po matce i to wszystko. Tak nie chcieli żeby poszła do banku. Ciekawe czemu? Co oni jej powiedzieli w tym banku? A ona też myślała już nielogicznie - CHYBA, ŻE COŚ INNEGO - jak w tym banku bez dziecka będzie wyglądała, coś strasznego. Nie ma dziecka, nie ma pracy. Takie coś , a w ogóle nie o to chodziło. I tyle. Ja wiem o co tam chodziło. No ale... :(

Ja tylko nie rozumiem czemu mi nikt banku nie wymyślił i tak mieli sobie to pociągnać, że np. ja w Polsce i ja w banku to ciągnie sie CAŁY BANK POLSKI ZA MNĄ. Czemu? No właśnie - to tego nie pociągnęli I PO NICH wiecie. Bo powiedzą po mnie za skandliczne zachowanie na amazon , w tych firmach - co oni tam pieprzą. PO NICh. Bo miałam mapy - no to mieli mi matmy pilnować, a ten ojciec tu sie nawet nie przedstawił i z tego wszystkiego mam mapy bo uważają - rośliny, zwierzęta - nie dam rady. Nie mam mapy I TO Z LONDYNU wiecie. A bank do 15 roku zycia mi pasował. Po prostu bank - bo pózniej była literka r BANKIERKA - to już nie - ale do 15 roku życia mogli mi choć tyle powiedziec, że powinnać stać sobie o bank i tyle. I niech tę kasę dawają bo ich zajeżdżam Polską i koniec. A tak mają ode mnie święty spokój, a tak im WSZYSTKO zajadę Polską, wszystko za nieszczęśćie w życiu i tyle, którego NIGDY NIKOMU NIE WYBACZĘ - takiej chciwości żenującej :(

Zobaczcie - wymazałam liceum z literką R (NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ O TYM ŻE TO JEST TAKA DURNA SZKOŁA) i nie po mnie i tyle. I mogą se robić co chcą. Jestem za szybą pancerną i tyle. Ja WŁAŚCIWIE to żeby ta szkoła miała sens - liceum - w Polsce to do Słowackiego i tyle. Do Juliusza Słowackiego i tyle. Powieszony wiecie, język polski tam. Bo na mnie w szkole , że nie poszłam na polonistykę. Ze Staszica? Bez sensu. Ze Słowackiego sie opłaca iść na polonistykę po liceum i tyle. Co ja w ogóle miałam robić zdaniem tej rodziny królewskiej, tych bankierów, którzy stwierdzili że przegięli ale jak co? I tyle :( Nie rozumiem tego wszystkiego, ale kto mówi, że wszystko trzeba rozumieć, nie? Kto tak mówi? :(

Kiedyś zrozumiecie co się tak uparłam , żeby dostać pienądze do banku do Polski bez rodziny królewskiej. Kiedyś to zrozumiecie :( Teraz wam napisze, że to jest, że żeby siostry mogły karierę zrobić , matka im pomoże i dlatego oni nie. Bo mieli sie pokapować o co chodzi to wzięli i z lesbami ją zniszczyli. I ZA TO Karol ożenił sie z Dianą chwilę pózniej, ta debilka niczego nie rozumiała bo zaraz byłby rozwód, a wyszła na ciemniarę i tyle. Bo czemu Karol nie mógł się ożenić z kimś innym? NO ale lady była mogła być i tyle :( Takie historie. To to ogrywał i jeszcze jedną rzecz. I tyle :(

Gość l43343534
co to za praca za 1300zł - lepiej jechać za granicę.

Wiecie oni nie są tacy najgorsi, ale zrobili z siebie potworów bo matka była z nieprawego łoża. No i powiem wam - gdyby Karol był dziewicą do ślubu to by rację miał choć też by nie miał bo są gwałty i to bez znaczenia jest i tyle. A jak on się prowadził? A moja matka, co? No to też by miał rację, ale co się tak z tym Otto skumał. Z Hiszpanem. Ale oni są widzicie. Z Hiszpanem - chyba sami rozumiecie jakie to są zera. I oni mogą W SUMIE być, a np. Henry 8 nie bo straszna opinia to nie. A oni - w sumie JEDYNIE TA DIANA... :( No dajcie spokój :( I tyle wam napiszę :(

Gość kirkoorr
Dałas owca ognia.Brawo.

Niestety dla mnie lepiej mieć 1300 zł w Polsce i koniec. Nigdy sie nie dam. To że wyjechałam za granicę to błąd zycia i tyle :( Tu i tak juz niczego nie dostanę - to że wyjechałam to przez to, że sobie ta rodzina przywłaszczyła WYSSAŁA ze mnie pass amerykanski - wartość jakby wcale, ale niczego nie rozumiałam. I dopiero teraz jestem normalna. I przez to mnie wszyscy w tej Holandii skreslili - bo też sie nie dam. No ten brat tam taki wiecie PIĘKNY że go lepiej nie oglądać też choć wiecie i tak tylko 3 miechy tam chciałam być, ale Niemcom nigdy nie wybaczę. A w tej Holandii TEŻ SIĘ WKOPAŁAM - stoja se za dupą wyobraźcie sobie o OGRODNICTWO W NIEMCZECH - i ta koleżanka co nie żyje też o to stała. PO CO? Jak wiedziała o sklepie z penisami to normalnie już oszalała, ale nie osądzą bo by jej coś nie pasowało. Co oni tam w tym widzą? Oni tam mieli widzieć 11 godzin pracy i kontrolę z PIP ile to godzin w tej robocie i tyle. Tam na kwaterze sie nie wyśpisz, nic. Wszyscy latają. Tak wiecie w domu to tam jeszcze, a tak? Czy sama w pokoju, a tak? I tyle :( Dlatego sie obraziłam na Niemców i koniec :(

Wiecie ja się NIGDY NIE DAM nikomu na zachodzie - teraz mnie nie chca przez passy USA rodziny ojca - to wiem. Sobie ze mnie ściągnęli i mi waliło na punkcie Holandii - ja nie wiem i tyle. I to by mogło być, ale liceum bez r. Ja tego nie wiedziałam. Od ojca miałam 1 grosz i miałam się z tym pogodzić - z tym 1 groszem. Nie umiałam. Czy miałam rację? Wyobraźcie sobie, że ja MIAŁAM RACJĘ i tyle. No tyle ile, ale w sumie - tak ogólnie miałam rację i koniec :( I jak on wrzucał ten 1 grosz? Znaczy KIM ON BYŁ? Bo ja byłam Z LUDU, kapujecie? A on? Czyżby miał jakąś wielką historię? I jaką? Tyle :(

Wiecie ja DOBRZE ŻYJĄ z babcią - niech sobie w Anglii mówią co chcą. Ja żyję z babcią dobrze, a Anglię mam z wyroku dożywocia i samobójstw Indian - kto wie czy nie masowych w parkach gdzieś wiecie w tej dzielnicy gdzie ten wyrok zapadł. Bo mnie w tej Anglii nie ma się dowiem. A powinnam być? I tyle. Nie wiem co tam sie działo w tej dzielnicy. Jak już to w Londynie Z PRACY!!! i tyle - z pracy stałej w szkole bo gdzie niby. Jakiejś niskiej - podstaówka. I to wszystko. Ale pieniądze mi pasują. Pod adres sie dowiem. Jak tam chca. Bo se banki zajadą. NIE PRZEZE MNIE. I wiecie - tyle mają z rodziny królewskiej, a ja nie zamierzam PRZEZ NICH marnie skończyć. Bo marnie skończyć mogę - zwłaszcza z chorobą nieuleczalną sie liczę - bo z czym ja sie liczę - z CHOROBĄ NIEULECZALNĄ. Ale rodzinę królewską to trudno zaliczyć do raka. Naprawdę :( Choć w sumie... :(

JEDYNE co mogły te lesby zrobić mojej matce NAPRAWDĘ w tej ciązy nieślubnej to polecieć jej po pensji wiecie i bez wypłaty. I cześć i koniec. A co dalej? I pasowałoby jej płacić w banku? i tyle :( I koniec. Zwolnienie dyscyplinarne - a co ona zrobiła? I tyle. ZASZŁA Z GWAŁTU i nie usunęła. Przystańcie. To mogły też, ale jak nie była w ciąży - za związek nieślubny - a dzieci zawsze mogły być, nie? I tyle :( Po 4 latach nieslubnego związku zwolnienie dyscyplinarne za ciążę? No to tego można sie było w sumie spodziewać. ZA CIĄŻĘ NIE WIADOMO Z KIM. Czy one sie jej pytały z kim dziecko? I tyle :( Po prostu UZNAŁY ze z kimś na policji. I tyle :(

Gość lena #
indianka a jakie studia skończyłaś, że szukałaś pracy w szkole? Może poszukaj pracy w większym mieście?

Gość niepowylamywany
ja juz ci sie kiedys indianka pytalem...co ty bierzesz ze takie glupoty wypisujesz? tu jest taki chaos ze tylko brakuje by ktos jeszcze narobil kupke na te twoje wypociny...lecz sie babo i nie zasmiecaj innym tematow!!

Witam ponownie 🌼 Patrzę co tu napisaliście, ale nic ciekawego :(. Jestem po studiach przyrodniczych dlatego szukałam pracy w szkole - ale nie było takiej, która odpowiadałaby mojemu kierunkowi dlatego podjęłam pracę w zawodzie filolog w szkole podstawowej w dużym mieście wojewódzkim 11 lat temu. Czy tego żałuję? Nie wiem. Po prostu miałam wiedzieć to co dziś i po roku odejść? Szukać stałej pracy od razu? Tyle mi zostawało, a teraz to już tragedia i tyle. Całe studia były tragiczne. Może wręcz wiecie miałam je przerwać i po prostu wyjechać z Polski. Działy się STRASZNE rzeczy - traktowano mnie w międzyczasie jak osobę z IQ jednocyfrowym więc wiecie - ja nie miałam pojęcia kim ja jestem bo ja bym sobie poszła z tej szkoły i mnie tam nie ma. Jeszcze bym im wiecie powiedziała - zwłaszcza matematykowi - niech pan się na śmierć nie zaliczy i tyle. Bo po prostu tak widzę pana przyszłość w tej szkole i tyle. I bym poszła do szkoły ogrodniczej. I wiecie - czemu nikogo nie było, żeby mi powiedzieć - wiesz co - idż sobie gdzie indziej i tak masz pieniądze, będziesz mogła cos swojego robić czy coś. Wiecie - no tylko tyle i ludzie żyją. Dwie nauczycielki na przykład straciły życie przeze mnie. Ja o tym nie wiedziałam. A na studiach się powiesiło chyba 20 osób przeze mnie o czym ja pojęcia nie miałam. I powiem wam - tu się powiesiła dyrektorka też , nauczycielki poszły - chyba im zombie jakieś głowy pourywało - takie rzeczy się działy, od razu w 3 klasie SP się nauczycielka matmy powiesiła NIBY przeze mnie. Wiecie - to są straszne rzeczy. A wystarczyło powiedzieć - miejsce urodzenia LONDYN i co? Nic by się nie stało. Nic. Bo szłam sobie w życiu miejscem urodzenia i powiem wam też lekko nie miałam - psychiatryk tu niedaleko - weźcie i np. w Toszku jakbyście się urodzili czy w Ciechocińku - malutkie miasteczko ze sławnym szpitalem dla osób chorych umysłowo. To przecież straszne jest i tyle. I wiecie - tu wzięli mnie WYŁĄCZNIE na kasę i tak dalej - oni mieli powiedzieć - nie dziękujemy, to bez sensu wszystko. Szkół bym nie miała i tak sie dowiem - bękart - no dobrze ale język bym znała i mogłabym wyjechać. Jako kto? Nie wiem - matka 10 nazwisk to ja 15 i też mogłabym coś robić za granicą jeśli nie to ogrodnictwo. Cokolwiek. Nie wiem co i tyle. Może wszystko byłoby całkiem podobnie? Nie wiemy tego. I powiem wam - to nawet już nie chodzi o to, ale tak bym się nie namęczyła, a powiesić się to trzeba przynajmniej rozumieć za co, daną sytuację rozumieć. Moja matka rozumiała JEDYNIE ZE SNU!!! że dzieckiem do banku idzie i ŻLE ROZUMIAŁA, dlatego nikt nie rozumiał wiecie DLACZEGO ONA SIE POWIESIŁA? I powiem wam myślenie snami to jest dobre ale popatrzcie popełniła taki oto błąd, że NA JAWIE widziała diabła i ją dusić i to ograła a to była JAWA - nawet nic z nią nie zrobił specjalnie - ot dżin z lampki wyleciał, a kierowała się snem wiecie. I tyle. No a żyła konkretnie - musiałaby być filologiem , żeby w tym mieć rację i tyle. I dlatego mi sie może śnić bo ja sobie to mogę spisać i z tego nawet żyć można jak ci się śnią jakieś rzeczy warte uwagi, specyficzne. Byle co można wymyślić ze snami i one SĄ. I tyle wystarczy. One po prostu wiecie są. No ale ta zjawa była gorsza choć powiem wam w sumie ją ograła nieźle i tylko przegrała, że dyrektorka żyła sobie tą zjawą bo...tak jej pasowała stala praca. I to była zjawa Elzebiety I i tyle. No i powiem wam - gdybym wiedziała cokolwiek to jeszcze można mieć pretensje do mnie w tej średniej a tak to - nie wiem. No ale to już trzeba było skończyć jak 20 osób się zabiło i napisali MOJA WINA. To chyba już coś trzeba było z tym zrobić? Nie uważacie tak? Co - ja jestem nienormalna? Przestańcie? A siostry - jak one mogły skończyć? To wszyscy wiedzieli? I przez to JA tak skończyłam się dowiem. I ja powiem tak własciwie TO KURWA MAĆ przez co ja tak skończyłam - PRZEZ KSIĘCIA KAROLA, który zawsze miał na wszystko wiecie odpowiedż i wszystko wiedział i zawsze był CUDOWNY i tak dalej i w zasadzie nie wiem... nie wiem... to jest coś strasznego. Skoro wszystko wiedział to miał wiedzieć, że cała rodzina Otto jest w pornolach, on nie wiadomo po co w tych brygidkach - to było dobre? Miał sie pochwalić że matkę zgwałcił? A on wiecie - co wy uważacie, że on snami żyje ten książę Karol? Co wy sobie wszyscy nie wyobrażacie? Że ja jestem JEGO dzieckiem? Że on jest kim? BOGIEM? To niech nim jest wiecie. Niech kurwa mać nim jest i tyle mnie to wszystko obchodzi. Ja chcę moje pieniądze na konto i tyle. Brygidki to historia Europy się dowiem. Dobrze - ale ja NIE JESTEM historią Europy. To co zrobili takim jak ja to jest PO CICHU wszystko. A brygidki w takim razie też ZADNĄ historią nie są bo to miało pisac w książce do historii jakie one są i tyle. Że mają dzieci, że je mordują, że jedzą mięso ludzkie - to se to napiszcie w książkach i wtedy jest to historia a tak to nie i tyle. I jeszcze sobie napiszcie jak zarabia książę Karol i miał szansę żeby tak nie żyć - sam tak chciał i to jest JEGO SPRAWA - o mnie miał stać JAK NALEŻY - co on sobie nie wyobraża - całe życie to kasa się dowiecie. No to gdzie są moje pieniądze ty pierdolnięty w łeb morderco seryjny i koniec. Nieujęty przez wielką policję brytyjską. Nieuchwytny dosłownie. Bo bez niego świat by sie zawalił jakby go nie było. Zbawiciel kurwa mać. Królowej Bony i królowej Wiktorii bo mnie nie i tyle. A mnie wcale nie chodziło o pieniądze w życiu i co ja mam mu do powiedzenia wiecie. Zeby sie powiesił z cała tą swoją kasą i tyle :( No co ja mu mogę więcej powiedzieć i tyle. On jest ode mnie na policji za ksywkę DZIECKO diabła i go nie ma i tyle. I wszyscy mozecie robić CO CHCECIE bo ...tacy CUDOWNI jesteście. A ja też się dowiem. No mam co robić i koniec. Nie nudzę się choć tak to wygląda. Mam co robić i tyle :(

Ja miałam wiedizec wiecie , ze on na mnie leci jakimś dzieckiem diabła. Pod prawo podlega tak samo jak każdy inny obywatel. I zobaczcie co ta Wielka brytania znaczy - nic i tyle i koniec :( Prawo w państwie jest najważniejsze i tyle. Król to musi rzadzić - on jest nienormalny. To mieli to zaproponować królowej - nazwała się jak nazwała to nie zaporponowali. A on matce nie mógł tego zaproponować. Ten Hitler to mogli sie troszeczkę czuć winni - mimo wszystko. Nie ich sprawa. Moja w Polsce. Albo nie wiem... nie rozumiem tego i nie chce tego rozumieć. Po co mi to? W każdym razie 5-10-15 lat i nic. Tej mojej babci nie było. Mnie też. I tyle. I tak się stało i dalej tak będzie wiecie, ale... nie wiem... jakieś to wszystko nie wiem jak to nazwać UWŁACZA MI TO I tyle. Albo tak - czy to mnie powinno NAPRAWDĘ obchodzić? Wiecie kiedy by mnie to powinno obchodzić? Gdybym miała biologicznych rodziców i nie wiem - była co najmniej SIR i tyle. To wszystko :( Tak to nie widzę powodu, żeby COKOWLIEK DALEJ nic na mnie wiecie. Ja już pieniądze powinnam mieć na koncie - to nie są pieniądze państwa. Jakiego państwa? Prywatne księcia Karola? I tyle mnie to obchodzi? Doktora Mengele, królowej Bony i królowej Wiktorii tak? I Otto? No wiecie co... a on jakie poglądy w życiu? Otto ojciec powieszony, matka powieszona to może być I WSZYSCY TAM, ale jak mojej matce sie ADOPCYJNI rodzice powiesili to wiecie wszyscy na nią. WSZYSCY. LESBY!!! A to wszyscy wiedzieli że lesby. Bo miała iść z Londynu. Ona mogła być w Londynie. A jak miała iść to bez wypłaty i bez tego banku. Bo to nie było za dziecko. Nie? A jak sie zapytacie to by wam powiedzieli - nie ma dziecka nie ma pracy. Bo bez sensu sie powiesiła. Pół na pół i tyle. Tego się nigdy nie dowiemy czy bez dziecka by jej nie przyjęli i tyle. Powiesiła się bo by wyglądała jak KRETYNKA beze mnie i tyle. To se mogła adoptować by jej powiedział Otto. TAKI BYŁ. A ten pojeb chory na łeb Karol , ze PRZEZE MNIE ma taką rodzinę jaką ma i taką sytuację. O co to to nie - co najwyżej przez Otto i niech se go zeżre wiecie i jego KOŚCIELNE oceny i tyle :( I widzicie jakby nie matka OD MAŁEGO DO DZIŚ to po mnie i co wy wszyscy chcecie mi udowodnić? Żenujący jesteście :( Ale trochę jeszcze was poprawię za ten mój CUDOWNY doktorat - profesor Szafer i Jan Paweł 2 - może jakieś kazania znajdę on-line to tu powklejam - Jana Pawła 2 kazania. Co o nich sądzić? Zeby nie było, że ZNOWU JESTEM BEZ WARTOŚCI i tyle. Na kafe i tak to niepotrzebne, ale w domu siedzę - może coś znajdę. Wszędzie widzę tylko Jana Pawła 2 - niech będzie i tyle. Kazania Jana Pawła 2 - może coś ciekawego on-line znajdę. I tyle :(

Wiecie oni tam tak pracują w tym Londynie, ze to sie OPISAĆ nie da. I tyle. Mogli mnie poinformować pisemnie o tym czy śmym. A to drugie dziecko co tu robiło? Nalezy sie badania DNA - no w końcu mnie bank adoptował który ustawił sie po stałą pracę PIENIĘDZMI MATKI i przez to ja nie mam stałej pracy od 11 lat, ta rodzina to jest po prostu rodzina Adamsów i w ogóle okolica Adamsów i tu sie można jedynie powiesić. No to nie powiesiłam sie bo mnie zrobili. Ja się powiesić miałam i tyle. A teraz szkoda mi sznura w tym wieku i tyle. 20 lat to się miałam powiesić i koniec. Po prostu jak mnie ten bank adoptował to się mieli poczuwać, albo mnie zabić. I tyle. Brygidki miały mnie zabić. Jakiś posiłek - trucizna i koniec. Takie są i tyle. POLITYCZNE. One miały na stosach spłonąć ale ryby i mogły być i tyle. To jest historia - to se to NA MURACH NAPISZCIE. Bo reformacja nie miała sensu - przez brygidki nie miała, ale zawsze będą protestanci dopuszczeni bo jak ryby mają Kaplicę Miłosierdzia Bożego to protestanci tym bardziej na litość zasługujuą, że niczego z sensem nie wiedzieli. Nie każdy będzie miał rodowód, a co poza tym - coś musi być żeby być KIMS innym niż katolik. I tyle :(

Ja brygidek nie znoszę tak jak rodziny królewskiej - kto o nich stoi to nie ma co żreć. Ich nie wolno się trzymac bo nie ma co jeść i tyle :( Ich bękarty mnie nie obchodzą. Dla mnie życie to wartości i pieniądze. Jakie to moja sprawa i tyle. I nie zamierzam sie poddawać. 11 lat bez stałej pracy - piękne świadectwo dla Wielkiej Brytani - ani mnie TACY MORDRERCY zabić nie umieli. Niestety to jest O NICh świadectwo. A Niemcy? Ten ojciec? Po co mi dał taki głupi rodowowód? Dawno bym była mężatką i wydana. Jedyne co miałam to domyślić się Londynu, ale po CHRZCIE KATOLICKIM? Bo o co mam pretensje? To miał powiedzieć ten ojciec tu - nie chrzci sie przy rodowodzie. A oni? Stali o rodowód tu? To go mieli sobie odebrac, tak mieć pracę stała i normalnie żyć. I tym się nikt nie zainteresował. NICZYm wiecie. Nikim, niczym, ta rodzina królewska po co jest to też nie wiem - wiem jedno - pieniądze matki za sen I IDIOTYCZNY CHRZEST przy no nienajgorszym rodowodzie, ale miał być poprawiony, ten ojciec miał się OPAMIĘTAĆ - należą się mnie i tyle. Kościół jaki był głupi taki jest, z taką głupotą w głowie jeszcze nawet studia skończyłam - ocen mi żałowali ale trudno i tyle. Jeszcze 1 osoba jest, że odbierała mi Szafera na studiach - jak skończy jej sprawa. Jak ma 3 dzieci to może. 3 dzieci - reszta nawet nie rozmawiam. Chyba niczego nie odbierała mi tylko Szafera mi ograła. No to robiłam doktorat ona nie i tyle. I to wszystko. Co jeszcze? Moje pieniądze mi sie należą, co robić dalej wiem i tyle. No i koniec życia.

I to już koniec wiecie tego wątku mojego na kafe. Może jeszcze cos napisze - ale bez sensu. Miałam być mądrzejsza i wiedzieć o tej stałej pracy w szkole - nawet pić można w tej stałej pracy - nikt nie miał racji na zachodzie w mojej kwestii - że alkoholiczka w szkole - w ogóle racji nie miałam. Właśnie W SZKOLE MOGŁAM PIĆ, a tam nie - na odwrót i tyle. Dlatego za pijaństwo ze szkoły nie można wylecieć i tyle. Można ale co? I tyle. Co to jest? No jak uwłaczasz, ale troszeczkę? To zwolnienie dyscyplinarne w tym momencie nie ma sensu. I wiecie oni będą mi coś mówili - tak, w wyższej pracy by mieli rację. Jakbym w Polsce karierę robiła. Może inne nazwisko mi się należało po prostu jeśli nie miejsce urodzenia choć bez sensu - nie Polka i tyle :( Wszystko bez sensu. Zamiast rodowodu Londyn i koniec. Po co mi ten rodowód? Ale mam i tyle :( I wiecie ratuje MI JAKIKOLWIEK honor JAKO CZŁOWIEKA że miałam rodowód na szkołe w I pracy i mnie nie przyjęły. NIESTETY. I tak mi zabiły takie właśnie babska koleżankę na doktoracie - w 2 ciąży. W szkole NIE WIADOMO JAKIEJ ale w sumie teatr ważniejszy niż szkoła. I ona też ma rodowód za pracę w szkole, dzieci zbiera - to drugie urodzi i do Anglii i może dalej albo cos - tu nie ma NICZEGO tylko pass USA. Tak sie powiesiła - czy przeze mnie? Za rodzinę w Holandii mi wybaczyła - no wiecie nic nie ma sensu tylko pass USA to zamknijcie te szkoły, żyjcie jak rodzina królewska w Londynie bo to bez sensu wszystko jest i tyle :( No co jeszcze mogę wiecej napisać? Ja dziś W SUMIE i jeszcze raz - bo teraz juz WYŁĄCZNIE babcią lecę wiecie - odgrodziłam Polskę od tego co Londyn robi i Niemcy. W zasadzie ja jak ja. Ale babcia zawsze będzie miała znaczenie i sie nie da tego połączyć. Bo mieli stać o legendy? Ludzie, ludzie, ludzie A PO CO TU BYŁO JAK BYŁO I CO BYŁO? Z legend i też wszystko źle, ale coś tam było, że legendy są. I co to oznacza co sie stało? Są bez Brygidy Szwedzkiej - bez szans na Brygidę bo nie żałują Diany. Bo mieli powiedzieć jej że wszystko co robi to bez sensu , a ona myślała tylko o rodzinie i że wylecą. I wszyscy powiedzą - eee głupoty. Ale oni ZJEDLI MOJĄ MATKĘ. Ona była CAŁA CHORA tam - czytaliście w gazetach. I za to są bez Brygidy bo powinni mieć północ , tego Karola skreslić jako OSTATNIE ZERO LUDZKIE ale nie - no to nie. To skreslił ich Bóg z tym całym burdelem. Wiecie inne rodziny to w sumie w gazetach też może jakiś rozwód czy coś - ale bez przesady. A do śmierci Diany i DALEJ to już naprawdę mieli sobie domyślić i ta moja matka że czy to imperium to była ta Wiktoria - z tymi innymi rodami sie mieli dogadać. I TO JEST HISTORIA bo to jest w książkach, a reszta to pierdoły i tyle. I to jest wszystko ich wina. Tego Otto mieli trochę przejrzec. Co to zrobił z tym dzieckiem, gdzie on mnie dał, co to tam jest. Tym wszystkim mieli sie zainteresować. PO CO? No to powiedzcie mi KIM I CZYM oni w ogóle sie interesują i wybaczcie, ale tej Diany Bóg też nie da - jeden bezsens od A do Z i tyle. I całej rodziny cały SIR angielskich bo wszystko im poleci i tyle - za poparcie dla tego Karola i tyle. I wiecie to jest TRAGICZNIE żle że nie mają północy, w ogóle sie w USA nie liczą. Oni tam będą wiecie kombinować - co te Windsory w zasadzie znaczą i tyle :(

Oni powiem wam W SUMIE muszą być odcięci od północy bo tak nie wiadomo co by w tym USA wymyślili - ta rodzina królewska w Londynie, a tak nie wymyślą niczego. Nikomu już w USA nic nie zrobią bo nie mają północy, a mieli ja ....ode mnie. I W SUMIE wszystko co zrobili to na mnie, a nie mieliby wiecie gdybym dostała pieniądze i są bez znaczenia i CO? I CO? I czemu oni tacy są? Pomyślcie. BO MUSZĄ TRZYMAĆ Z BRYGIDKAMI. Po pierwsze kto im kazał? A po drugie CZEMU MUSZĄ? Jak muszą i ... PO CO MUSZĄ? Mieli trzymać z Brygidą i tak mieć Polskę i to jest dobrze, a Sienkiewicz po co im? Ale nie mają Brygidy to w USA nic nie znaczą. I tyle. I to koniec - całej ich historii. I tylko MNĄ W POLSCE sie dorobili. Przez to mogłam być. I tyle. Bo czemu oni mnie nie zabili - bo ze mnie była Brygida. To i tak było żle, ale to jest ich poziom i tyle. Brygida i koniec. Ze mnie było wiele więcej ale po co? I tak mnie zostawili bo była swieta Brygida - a to pasuje im płacić i pózniej ta Brygida im sie straciła - ciekawe czemu? BO MIELI DAWAC MI MOJĄ KASĘ i tyle. I teraz wiecie kto mi da pieniądze będzie miał świętą Brygidę i ZAROBI i tyle :( No i te pieniądze powinny być w Polsce i TAK BĘDA MIEĆ Brygidę więc one nie są do rozwalenia - troszeczkę i koniec. I BĘDĄ ZARABIAĆ a jak nie to wszystko sie rozwala bo co? Muszę iśc do roboty bo z głodu zdechnę i tyle :( Się okaze lada chwila co oni kombinują. A Brygida jest bez rodziny królewskiej wiecie żeby nie było że PRZEZE MNIE MUSZĄ trzymać z brygidkami nie muszą. I tyle :( I tak można komuś dać mieszkanie matki i nic sie nie stanie, a tak? Następne samobójstwo bo nikt się nie da i tyle. I na mnie że nie szanuję Anglii bo od mieszkania nie zaczęłam tylko konto. A po co mi tam mieszkanie, gdzie się matka powiesiła? Żebym sie też powiesiła sie dowiem. No tyle sobą prezentują i kredyty na studia - na szczęście tyle mnie ominęło i koniec :(