Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela w opałach5544

WSTRĘTNE WŁOSY ŁONOWE, POMOCY!!!

Polecane posty

Gość hela w opałach5544

hej dziewczyny, mam taki nietypowy problem... otoz (najprawdopodobniej z przyczyn hormonalnych) zaczeły rosnąc mi wloski wenatrz warg sromowych. Bylo kilka, wiec zaczelam wyrywac penseta. Teraz sa grubsze i jest ich coraz wiecej. Czy ktoras z Was tak ma, czy mozna laserem usunacw tak delikatnym miejscu? Blagam o pomoc, nie wiem co robic, uciekam przed facetami - z wiadomego powodu :P

Gość głupia ucyennica
to niemożliwe, włosy wewnątrz cipki.

Gość hela w opałach5544
to ze Ty nie masz to nie znaczy ze nie jest to niemozliwe, prosilam o pomoc, glupia uczennico ;)

Gość hela w opałach5544
halo laski, czy Wy tez tak macie? czuje sie jak jakis wynaturzeniec z tym moim problemem :P

Gość hela w poałach5544
hmmmm, czyli jednak nie jest to normalne, skoro nikt tak nie ma... :(

Gość fdfde
To jest normalne, nie przejmuj się. Teraz modne jest całkowite wygolenie i "bułeczka" i chyba mało kto wie co jest normalne, a co nie. Każdy włos "więcej" okazuje się "zaburzeniem" hormonalnym, a nieusunięcie go to brak higieny (jest odwrotnie, ale żaden fanatyk brazylijskiego bikini nie da się przekonać, bo wie lepiej), a wystające wargi sromowe mniejsze problemem medycznym i estetycznym, który należy zoperować. W ogóle wszyscy powinniśmy wyglądać jak Barbie i Ken. Jak chcecie zobaczyć jak naprawdę wygląda kobieta, to sobie oglądnijcie zdjęcia erotyczne z lat 70, 60 albo nawet dalej. Te teraz to sztuczne lalki, po operacjach i photoshopie.

Gość hela w opałach5544
jestes kobieta czy mezczyzna? faktycznie mezczyznom zalezy na idealnej gladkosci... pewnie nie wszystkim, ale mam wrazenie, ze zdecydowanej wiekszosci. Ja tez lubie gladkosc,ale jest coraz trudniejsza, bo ilosc wloskow wewnatrz(sic!) jest coraz wieksza :( ;/

Gość hela w opałach5544
ponawiam...

Gość ginnekollog
To jest normalne.

Gość hela w opałach5544
gdyby to bylo takie normalne, to chyba czesciej by sie o tym mowilo... jezeli sa tu jakies dziewczyny, ktore maja ten sam problem, to chetnie poczytam jak sie ich pozbywacie :)

Gość gfdd2
To jest normalne i się tego nie pozbywamy. Za dużo się Hustlera i Playboya dziecko drogie naoglądałaś.

Gość mnie obrastają całe wargi
sromowe, całą tę skórkę, czyli na zewnątrz i w środku, oprócz wiadomo łechtaczki czy warg sromowych mniejszych, jak na brunetkę uważam to za całkowicie normalne, pozbywam się ich goląc, bo wyrwać ich nie wyrwę, na laser mnie nie stać, więc gładka bywam jakieś dwa dni w tygodniu tylko, bo nie mogę golić się tam częściej, z powodu grubych włosów a delikatnej skóry i żyję. Moja cipa jest dla mnie, nie będę myśleć co jakiś tam facet chce, albo lubi, bo to mnie po prostu nie obchodzi. Nie dajmy się zwariować, a kobieta jest chyba coś więcej warta od gładkiej cipy i nie tylko to ma do zaoferowania, więc nie rób problemu z czegoś takiego, bo sama robisz z siebie przedmiot.

Gość hela w opałach5544
oczywiscie, ze przesadzac nie mozna. Mam problemy z miesiaczka, wiecznie mi sie spoznia, wiec pomyslalam, ze moze to przez hormony mi wyroslo, wczesniej nie mialam tam wlosow. Jakos glupio bylo zpaytac o to kolezanek :P wiec dzieki za odpowiedz, zawsze to jakos pomaga heh, pozdrawiam ;)

Gość hela w opałach5544
dlaczego dziecko? nie jestem dzieckiem, jestem dorosla kobieta, moze dlatego mnie to zdziwilo, ze pojawily sie dopiero teraz, przez to wydawalo mi sie ze nie powinno ich byc ;)

Gość gfdd2
To idź do ginekologa jak masz taki problem.

Gość hela w opałach5544
i co, powyrywa mi zbędne owlosienie?

Gość aaaaaaare
Sprawdzi czy nie masz problemów z hormonami. Twierdzisz, że masz problemy z miesiączką, nagle zaczęły rosnąć ci dodatkowe włosy, przy czym chyba uważasz, że jesteś za stara na takie zmiany. Tylko głupi nie udałby się do lekarza.

Gość hela w opałach5544
do lekarza chodze regularnie, mam problemy z hormonami, wiem jakie z jakim, bo bardzo o to dbam. Stad moje pytanie, czy inne kobiety tez tak maja, czy to tylko kwestia hormonow. Nawet jezeli kwestia homronow, to od regulacji one nie znikna- tak powiedzial lekarz. Chce sie dowiedziec jak dziewczyny sie ich pozbywaja w tym miejscu, czy ktoras moze robila tam laser, bo skora wewnatrz jest bardzo delikatna.

Gość idealna bulecekaa
mam idealna buleczke t tez kilka wloskow troche bardziej wewnatrz raczej przy lechtaczce nie wejciu do pipki, gole je albo wyrywam u kosmetyczki woskiem

Gość hela w opałach5544
ja wyrywam penseta, bo wydawalo mi sie ze to za delikatne miejsce na depilacje np woskiem, bardzo chcialabym usunac laserem, ale nie wiem czy w tym miejscu mozna, moze ktoras z pan miala taka depilacje?

Gość hela w opałach5544
up

Gość xan8877
To jest normalne u brunetek. Też mam tam włosy, i to nie pojedyncze delikatne tylko naprawdę spory zarost. A nie mam żadnych problemów hormonalnych, okres jak w zegarku (nie biorę tabletek anty). Czasem usuwam, jak mi się chce mojemu facetowi zrobić miłą niespodziankę. Zarówno wosk jak i laser jak najbardziej!!

Gość gejuszka
hela, a jak golisz, to potem jak odrastaja to cię to nie boli? ja już nie golę od 2 lat, przynajmniej mi cieplej zimą... wogle mam wlosy łonowe między dziurą przednią i tylną-tych to już wogle nie mogę golić , bo jak odrastają to piecze i swędzi bez przerwy jednocześnie... mam 25 lat...nie miałam dawno sexu, a z taką piczą bym się nikomu nie pokazała, bo wstyd... laser drogi? chociaż skuteczny?czy w białymstoku robią?

Gość xan8877
gejuszka, polecam wosk- trochę boli, ale za to potem cudowne uczucie gładkości i jak odrastają to nie swędzi, nie piecze. Można usuwać śmiało wszysto, naprawdę, i z warg sromowych, i z okolic odbytu.. pani kosmetyczka która mi to robi od lat jakoś na zszokowaną nie wygląda, czyli myslę że to jednak norma włosy w takich miejscach.. No a z tym czy trzeba się wstydzić swojej p*czki tylko dlatego że są na niej włosy to już osobny temat... nie daj się zwariować..

Gość gejuszka
ale ja mam je długie, czarne i kecone... plus tego, że nie chce mi się usuwać jest taki, że w tyłek ciepło zimą

Gość hela w opałach5544
to mnie pocieszylyscie dziewczyny, ze nie jestem sama. Sprobuje laser, ale nie wiem czy wytrzymam bo to potworny bol, kiedys mialam robione okolice bikini, bo wiecej bolu bym nie zniosla, ale chyba bede musiala... no wlansie niby nie ma co sie facetem przejmowac, ale jak one rosna od wyrywania takie mocne twarde, to kluja w jezyk i co ma chlopak lubic taka zabawe? hehe, nie chce zeby sie do czegos zmuszal a i przyjemnosc dla mnie tez by sie przydala :D

Gość hela w opałach5544
tylko tak mnie jeszcze zastanowilo, czy aby na pewno myslimy o tym samym. Bo nie chodzi mi o wlosy na wargach romowych- bo tam oczywiscie mam cala mase- tylko wewnatrz(sic!), po tej drugiej stronie, gdzie skora jest taka delikatna

Gość gejuszka
jeszcze sobie biedak język skaleczy

Gość hela w opałach5544
plus jeszcze nie grzeja mnie te wolsy jak ciebie twoje :P

Gość gejuszka
a mi moje nie rosną do środka:)