Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła ;)

pytanie o bąka ...

Polecane posty

Gość wesoła ;)

puściliście kiedyś bąka / bełta przy chłopaku / dziewczynie ??? i jest Wam do dzisiaj wstyd jak sobie o tym pomyślicie ??? :D :D :D

Gość wesoła ;)
albo najgorszy koszmar jaki się Wam przydarzył przy drugiej polowce o którym byście chcieli zapomnieć ??? :D :D :D

Gość wesoła ;)
nikt nie puścił bąka ??? :D

Gość uwiklana
Mialam taka sytuacje: stalam z kolezanka,ona puscila baka i uciekla a do mnie podszedl fajny chlopak i myslal ze to ja!!!!!!!!!!! Tragedia!! Zrobilam sie czerwona!!!!!!!!! A on sobie poszedl!!!!!!!! :(

Gość skorpionka11111
puscilam baka w czasie snu :(

Gość skorpionka11111
a maz slyszal :( i go obudzilo

Gość bla bla blaaa
ja też czasami puszczam w nocy :D ale chłopak myśli, że to On hahahaahahahahaaaaaaa :D

Gość uwiklana
Zastanawiam sie co ta moja kolezanka jadla bo zapach byl naprawde nieciekawy!!!!!!!!!!! :) :) :)

Gość anna2222
najgorsze co mi się przydarzyło to to że miałam stringi i letnią sukienkę i w stringach wkładkę i zrobiłam przy nim jakiś taki szybki ruch nieostrożny i ona jakoś wypadła:-( a on spytał co to> Masakra. Było to 6 lat temu a do tej pory mi głupio

Gość dziwnaaaaaaaaaaaaaaa
ja puściłam bełta i to pierwszego dnia jak się poznaliśmy :/ zaprosił mnie na winko i tak się to zdarzyło :) bąka też mi się zdarzyło pościć - to dopiero był smród i wstyd :/ spojrzał na mnie i nic nie powiedział :/

Gość wesoła ;)
nikt już nie ma śmiesznych historyjek ????????????????????? halo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludziska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość ulaja
ha ha ha masakra ;P ja chodziłam z chłopakiem 3 miesiące, a On uwielbiał mnie gilgać i kiedyś przesadził i też puściłam sobie bąka ze śmiechu :) sam sobie na to zapracował :) ha ha ha a innym razem nawet się zesikałam... szok!!!!

Gość manaam
Nie zdarzyło mi się nigdy.

Gość uwiklana
hahahaaa ale dobre...:)

Gość eeeeeeeeeee..........
a ja omal kupy nie zrobiłam ;/

dziwnaaaaaaaaaaaaaaa - hehe no nieźle :D ja miałem podobną sytuację z koleżanką... siedzieliśmy w pokoju i nagle tak zajechało że szok :P zarówno ja jak i ona poker face... ona się nie przyznała, udawała że to nie ona, więc ja też nie chciałem nic gadać o tym żeby jej nie zawstydzać... ale chyba wyszło gorzej niż gdybym coś zabawnego powiedział, jakoś w żart obrócił ;) chciałem udać że nic nie czuję (a ciężko było nie czuć tego), a wyszło jakbym jakiś zbulwersowany był.... nastęnym razem tego błędu nie popełnię :D

Znaffca wiem co koleżanka czuła :/ pierwsze bąki na początku znajomości to masakra :p romantyczny nastrój, a tu nagle pierdzieć Ci się chce :p teraz już się z tego na szczęście śmiejemy :D :D :D

Gość ;hslwgdsoiuwgsdipowdsgpiudf8i
jaaaaaaaa.... a moj facet dostał ostatnio mega pierdzący orgazm. Gdy to robiliśmy i on zaczął szczytować zaczął wydawać z siebie niekontrolowane dzwieki: srrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak przez 10sekund. nie mogłam wytrzymać ze śmiechu myślałam, że się posikam. On się w końcu na mnie 0braził, że tak się naśmiewam. Przeprosiłam ale po chwili śmiałam się dalej.

no właśnie... jak to mówią: najtrudniejszy pierwszy krok (lub w tym przypadku bąk) :P hehe a Tobie jak sie wydaje... lepiej tak siedzieć i udawać że się nie czuje czy lepiej coś śmiesznego powiedziećna rozładowanie sytuacji? w końcu bąk to żadna tragedia... każdemu sie zdarzyć może ;)

taką sytuacje też miałam :/ (chyba już wszystko w tym życiu przeżyłam) bzykamy się z chłopakiem, a tu nagle odgłos bąka myślałam, że to ja :D a On spojrzał na mnie i tak słodko powiedział "Przepraszam" :D hahaha do dzisiaj mamy z tego polewkę :D :D :D

heheh dobrze że nie przy 69... :D biednemu zawsze wiatr w oczy, ale bez przesady nie tak dosłownie :P hahah

ja tam myślę, że lepiej coś powiedzieć śmiesznego, jakoś to wszystko samemu ogarnąć niż przemilczeć :D następny bąk już będzie dla Nas łatwiejszy :D :D :D (że tak powiem) :D

czasami mi tak napina pupkę, że mu mówię: "bąka Ci jeszcze w twarz nie puściłam" i się śmiejmy hyhyhy :D :D :D

Gość uwiklana
Moj brac ciagle puszcz przy mnie niemile baki i ledwo juz zyje, bo czasami juz nie mam czym oddychac :(

Gość uwiklana
brat*

uwiklana - wiesz, ogień trzeba zwalczać ogniem ;) a zatem... do boju! :P

Gość uwiklana
Juz nie raz zwrocilam mu uwage ale powiedzial ze jak mi sie cos niepodoba to mam se isc na dwor hehehe

uwiklana - chyba sie nie zrozumieliśmy... ogień się zwalcza ogniem, a bąka... bąkiem! :D też zacznij przy nim puszczać, niech sie przekona na własnej skórze, a raczej na włąsnym nosie jak to fajnie ;) :P

powiedz mu, że skoro jest taki silny nie sam uniesie swój smród i wyniesie go za drzwi na powietrze :D :D :D

Gość uwiklana
nigdy nie dorownam mu zapachem :( :( a chcialabym :)