Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monikaaa90

Zbyt długie krwawienie i ból podbrzusza a ciąża

Polecane posty

Gość Monikaaa90

Witam. Mam 21 lat. Ostatnią miesiączkę miałam 9 listopada. Dnia 20 listopad współżyłam bez zabezpieczenia (stosunek przerywany). Okres mam nieregularny (co 22-28 dni). Dwa dni po tym zdarzeniu zaczął mnie lekko boleć lewy jajnik, później miałam lekki bóle podbrzusza, jak przy okresie z tym że dużo słabsze. Okres dostałam 2 grudnia (czyli dokładnie tak jak 3 poprzednie miesiączki) i krwawienie trwa do dzisiaj (8 grudnia) co nigdy mi się nie zdarzało (zazwyczaj krwawię 4 dni). Przez 2 pierwsze dni miałam brązowe plamienia. Trzeciego dnia normalne obfite krwawienie. Wieczorem piłam alkohol i współżyłam. Przez następne dni miałam jasnoczerwone krwawienie z tym, że z dnia na dzień co raz słabsze. Dzisiaj właściwie już tylko niewielkie plamienie. Do tego raz na jakiś czas znów boli mnie lekko podbrzusze. Czy to coś poważnego? Jeśli jestem w ciąży to o czym może świadczyć takie krwawienie? A jeśli nie ciąża to skąd ten ból podbrzusza i dziwny okres?

Gość dddddddg
nie ma takie czegos jak OKRES w ciazy!!!!!!!! moga byc tlko lekkie jasne plamienia . krotkie 1-2 no gora 3dni!!!!!!!!!!!!

Gość Monikaaa90
A może to długie krwawienie było spowodowane tym, że współżyłam podczas okresu?

Może i tak przez to mogło się wydłużyć, ogólnie nie przejmuj się a jeśli chcesz być pewna to idź do ginekologa, może to jakieś zaburzenia a może po prostu tylko raz miałaś tak długą miesiączkę i nie ma sobie czym głowy zawracac

Gość Monikaaa90
Tylko martwi mnie jeszcze ten ból podbrzusza.. Nigdy nie miałam czegoś takiego w połowie cyklu a panicznie boję się ciąży. Jeśli to wszystko nie ustąpi to przejdę się do gin. Dzięki za odpowiedzi :)

Nie ma za co i nie denerwuj się najlepiej i nie myśl o tym, ja kiedys też tak miałam. Jesteś teraz po prostu wyczulona i odczuwasz każdy ból którym się sterujesz a to może właśnie przez ten stres te bóle ;)

Gość gość
Moja znajoma miala obfity okres przez 10 dni i okazalo sie ze jest w ciazy.