Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo chcę mieć dziecko...

bardzo chcę mieć dziecko...

Polecane posty

Proszę, napiszcie coś rozweselającego ponieważ bardzo chcę mieć dziecko i przez to cholernie płaczę dzisiaj :-(((

Gość to do roboty
hej!

Gość Kochana, być może
to nie jest rozweselające, ale prawdziwe. Przestań chcieć, wrzuć na luz. Ja przez pierwszy miesiąc bardzo chciałam i nic, w drugim skupiłam się na miłości do męża. I zaszłam.

Gość ;hslwgdsoiuwgsdipowdsgpiudf8i
jakie to smutne. współczuję wam kobiety, że takie problemy macie. to musi byc straszne, najgorsza kara dla kobiety - niemożnośc bycia matką. Ja jeszcze jestem panną, dzieci chce mieć ale za jakieś dwa lata. Ale strasznie się boję, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę. Boję się, że będę bezpłodna. takie to teraz częste nieszczęście. Obsesyjnie chodzę na badana do ginekologów prywatnie. Ale nie widza nic niepokojącego. Wmawiam sobie ze mam policystyczne jajniki ale oni nic nie widza. Tak bardzo chce mieć kiedys dużo zdrowych dzieci, że aż się boję że Bog mi tego nie da.ODPUKAĆ!!! Przestalam brac tabletki. ponad 2lata bralam. uwazam ze przez to swinstwo kobieta tez moze byc bezplodna.

Gość jjkhjghfgfgcfgh
Dziecko dostaniesz najwcześniej za dziewięć miesięcy ,więc długo sobie jeszcze potęsknisz :)A tak serio-co ci mogę napisać?Chcesz to będziesz miała:)!!

Gość mamama27
a jak będziesz już miała to bedziesz myślała jak to było bez dziecka i zdarzą się chwile że byś się chciała znów poczuć wolna i robić co chcesz - dziecko to nie tylko lalka zabawka a kupa roboty i odpowiedzialności - więc żyj sobie swobodnie, ciesz się z życia i korzystaj jak najwięcej - kochaj się kiedy ci się zachce a dziecko prędzej czy później przyjdzie ja dopiero co byłam starająca się a tu śmigło i mały ma już 1,5 roku

Ale to nie tak... nie wiem czy mogę mieć dziecko... problem w tym, że mąż nie chce... a ja chcę i to bardzo... nic wcześniej o tym nie mówił...

Gość hej mama 27
ja nigdy nie zatesknilam do czasow przed dzieckiem..jak mozna tak myslec?