Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatka róży

Sylwester za granicą?

Polecane posty

Gość płatka róży

Hej! Spędzaliście kiedyś może sylwestra za granicą? Znajomi namawiają mnie na wyjazd, konkretnie do Dahab z alfa starem. Nigdy nie byłam na zorganizowanych wakacjach, biura nie znam, ale fakt kasa nie jest jakaś specjalnie wygórowana. No i w ogóle pomysł wydaje mi się super żeby Nowy Rok przywitać w kostiumie kąpielowym w basenie pod palmą. Pogoda ponoć tam przez cały rok jest ładna, wieczorami ponoć chłodniej ale kąpać się można bo baseny są podgrzewane. Może ktoś z was był na takiej imprezie już kiedyś?

Gość zygza
Byłam w zeszłym roku w Hurghadzie z mężem i znajomymi na takiej Sylwestrowej imprezie. Ogólnie wypad super, ładną mieliśmy pogodę, fajnych ludzi i ogólnie mega przyjemną atmosferę. W nocy poszliśmy na plażę, patrzyliśmy na pokaz sztucznych ogni, a później do rana szaleliśmy w jednym z pubów. Ogólnie jeden z fajniejszych sylwestrów w moim życiu, każdemu polecam coś takiego przeżyć. Byliśmy z alfa starem, pamiętam, że w ostatniej chwili zarezerwowaliśmy bilety bo już praktycznie nie było miejsc, a czekaliśmy na ostatnią chwilę. W tym roku niestety nie wybieramy się nigdzie bo mamy malutkie dziecko, ale za to już myślę gdzie by tu polecieć na wakacje 2012 ;)

Gość gość
a ja jestem zdania, że to jest super rozwiązanie:) sama już byłam na kilku takich wyjazdach z http://www.atlantistravel.pl/ i zawsze świetnie się bawiłam:)

Gość sandraaa811
A tutaj https://familytour.pl/sylwester-slowacja-kurort-bojnice-termalne-zrodla-baseny-zabiegi-zdrowy-relaks-powitania-nowego-roku.html już zaglądaliście? Ta propozycja jest naprawdę godna uwagi. Sylwester w kurorcie pełnym dobroczynnych wód termalnych, to naprawdę super rozwiązanie. W cenie jest pełne wyżywienie, zabiegi i wiele atrakcji. Okolica jest naprawdę przepiękna. Wart zafundować sobie taki relaks!