Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwiciesiestrasznie1234

UWAGA!!!!!! COŚ NIESAMOWITEGO!

Polecane posty

Gość Zdziwiciesiestrasznie1234

Pewnie wchodząc tu myśleliscie.. Pewnie znów durny link.. nie.. Krótka historia.. Ostatnio po uczelnie nie zjadłem kanapek.. Wstaje rano.. Biorę je ze sobą żeby wyrzucić do kosza.. Idę.. A przy smietniku grzebie starszy mężczyzna.. Mówie do niego.. "Che Pan kanapki? Bo mi zostały z wczoraj.." A on.. "No jak Pan ich nie zje to nie pogardze.." Dałem mu kanapki w dłoń.. Spojrzał na mnie zakrwawiona twarzą.. Widocznie ktos go pobił.. I powiedział.. Bóg zapłać.. I koniec.. Myślę że to najnormalniejsza sytuacja na kafeterii.. Pozdrawiam..

Jak miałam 17 lat to wracałam z przyjaciółmi pociągiem bo bylismy na Słowacji na nartach. Mieliśmy kanapki na drogę jak wracaliśmy. Na centralnym w Warszawie zatrzymał nas bezdomny i chciał pieniądze. Nie daje im kasy więc powiedziałam że dam mu kanapkę, wsadziłam mu ją do ręki, uśmiechnęłam się i szliśmy dalej. Nie zrobiliśmy 5 kroków a on rzucił mnie kanapką w głowę i krzycząc "Chciałem kasę ty suko"

Gość czlowiek - dobro
kiedys miałem coś podobnego mianowicie wracaliśmy z kolegami na kacu rano od kumpla i wszystkie śmieci mieliśmy ze sobą, ale w plecaku uchowała sie prawie cała 0,7 litrowa butelka dobrej vodki no i chcieliśmy ją wywalać do śmietnika bo nikt jej ni echciał każdy na kacu i przy śmietniku stał jakiś bezdomny i czy nie mamy dla niego na bułke no i ja mówie, że mam dla niego coś lepszego i wyjełem tą flaszkę z plecaka i mu dałem koleś powiedział, że to najlepsza rzecz jaka go w życiu spotkała i pobiegł z tą flaszką wykszykując coś tam pod nosem :P