Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mellisa77

Dni nieplodne - Ciaza?

Polecane posty

Gość Mellisa77

Hej, Czy jesli sie kochalam w dni nieplodne w 4 dzien miesiaczki(ostatni dzien krwawienia-plamienie wlasciwie) i chlopak skonczyl wemnie to jest mozliwe bym zaszla w ciaze? BO z punktu biologicznego jest to niemozliwe sluz jest wtedy nietolerancyjny dla plemnikow. tak>?

Gość Mellisa77
Jak to jest. miala ktoras z was stosunek w tym czasie?

Gość Żanetka
Miałam też stosunek w tym czasie ale przerywany. Czytalam, że również podczas krwawienia można zajść w ciążę. Zwłaszcza jeśli cały cykl jest krótki

Gość Mellisa77
ja mam przewaznie cykle 28dniowe,ale ostatni mialam 31dniowy,wiec jak sadzisz?

Gość Mellisa77
?

Gość Żanetka
Wydaje mi się że w Twoim wypadku jest bardzo małe ryzyko żebyś zaszła w ciążę, więc spokojnie:) Ja mam cykl co 23-25 dlatego trochę się postresowałam ale niepotrzebnie :)

Gość ROLADASWIATECZNA1
Gówno prawda prawdopodobieństwo jest 100 % :D

Gość bialamasajka
teoretycznie były to twoje dni niepłodne, więc nie powinnaś się martwić na zapas. Ale na przyszłość pamiętaj, ze kobiece cykle mogą się od siebie różnić pod wpływem wielu czynników. Jeśli praktykujesz seks bez zabezpieczenia w dni niepłodne pamiętaj, zeby je dobrze określić. Ja mam mikroskop owulacyjny (afrodyta) do tego jeszcze mierzę temperaturę. Tobie też to radzę.

Ja już nie wierzę w tzw. kalendarzyk małżeński mój cykl 26-28 dni, kochałam się z mężem w 5 dzien miesiączki i zaszłam w ciążę, oczywiście mąż skończył we mnie. Nie wiem czy to miało jakiś wpływ z dniem i cyklem ale poroniłam.