Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niknąca30

jestem zerem

Polecane posty

Gość niknąca30

pytanko do panów czy kobiety malomowne i skryte sa dla was malo atrakcyjne? bo ja taka jestem i nie jest to niesmalosc, raczej rezerwa, potrzebuje czasu zeby sie "oswoic" i dopiero wtedy moge sie przedkims otworzyc i zdobyc na rozmowe taka na luzie, czy tylko przebojowe kobietki i rozgadane maja wziecie? takie na ktorych poznawanie i "oswajanie" czasu nie trzeba tracic? jestem tez domatorka, bardziej z koniecznosci niz z wyboru, niewazne dlaczego, ale czy to tez by was odstraszylo? bo ja bylam juz kiedys z domatorem i to nam nie za dobrze sluzylo, wiec teraz wiem juz ze z kims towarzyskim musze sprobowac.... ale czy ci towarzyscy i przebojowi to lubia i zauwazaja takie skryte kobiety jak ja?

Gość w złym kierunku ośle
idziesz

i co to za temat "jestem zerem" fakt jak do Ciebie to pasuje

Gość niknąca30
zerem towarzyskim.....a osiol to do ciebie pasuje jeszcze lepiej

ja chetnie bym sie raczej z taka domatorka spotkal to ze malo mowna to nic ja tez mam z tym problemy i podszebuje troche wiecej czasu ze by sie odwozyc mysle ze raczej nie wyszlo by mi z imprezowa kobieta meczyl bym sie z taka kobieta napewno znajdziesz odpowiedniego faceta zycze ci tego :)

oślica jak już :)

Gość pewnie ze lubia :D
hej spokojnie pogadajmy :D nie martw sie bedzie dobrze

Gość niknąca30
tak wiec oslico jesli juz to temat adresowany do oslow :P ja wiem z wlasnego doswiadczenia ze: domatorka + domator = zerowe zycie towarzyskie potrzebuje kogos kto mnie wyciagnie, da kopa, doda wiary w siebie i zaakceptuje taka skryta, poczeka, da szanse sie otworzyc no ale wlasnie czy ci bardziej otwarci to w ogole patrza na takie kobietki jaka ja?

Gość przebojowe takie ciche
nie sa w kregu zainteresowac , poza tym 30 latkowie ci fajni sa juz dawno zajeci 🖐️

oczywiście że na pewno znajdzie się ktoś kto zainteresuje się twoja osobą ;)