Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the Garę

Kiedy w koncu zaczna sie wyklady [zly] ?

Polecane posty

muszę przygotować odpowiednie materiały :classic_cool: bo moja jedyna wiedza będzie oparta na wikipedii 😭

nawet byś się nie zorientował :D :classic_cool: przerobiłabym je odpowiednio i dodała dużo zdjęć instrukcyjnych :D 🖐️

Może, ale to moja psiapsiólka. sorry za ten dresik na teledysku, ale słowńcy mnie tak ubrali :O Mają dziwny gust 🖐️ Zaraz lekcja nr 2.

nie strasz mnie konkurencją, 😴 on swoją wiedzę bierze z teletubisiów czy innych erotyczno -edukacyjnych programów 🖐️ moje źródła są wiarygodniejsze :P

Mam nadzieje :classic_cool:. Jutro kolejna impreza w akademiku, wiec moze bede mogl zastosowac swiezo nabyta wiedze w praktyce :classic_cool:🖐️

o antykoncepcji już wiesz? :P bo jak na razie nie sprawdziłam się w nauczaniu, a od tego powinnam zacząć 😭

sosen kolega potrzebuje kilku wskazówek i myślę, że możesz nam tu pomóc, bo ja się nie sprawdzam 😭

Garen, z przykrością stwierdzam, że nie odpowiedziałeś prawidłowo na ani jedno pytanie. Ale się nie przejmuj. Jeszcze nie było wykładu. Wszystkiego się dowiesz :)🖐️