Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja i on 77

czy to brak zaufania i zaborczosc ?

Polecane posty

Gość yhmmmmm
Ja bym zaczęła szukać kolegów specjalnie, żeby zobaczył czy to jest fajne. żeby poczuł że nie jestes jego własnością. Zaloguj się na jakiś portal społecznościowy/randkowy i ppgadaj z chłopakami. Napewno znajdą sie tacy co nie myślą od razu tylko o seksie, tylko chca przyjaźni. Jak Twój sie zapyta co to ma znaczyć, odpowiedz po prostu że szukasz kolegi, bo widzisz że jednak przyjaźń damsko-męska jest trwalsza i chciałabyś mieć awaryjnie jakies poczucie bezpieczeństwa. Ja swojemu mężowi powiedziałam, że nie życzę sobie kontaktów z jego byłą. Wiem, że to on zerwał z nią, ale też wiem, że ona często go namawiała, żeby się spotkali, żeby wpadł do niej że jest sama, i niby na herbatę. Oczywiste było, że ona liczy na cos więcej. Może że da jej szanse. Na szczęście ostatnie takie propozycje były ponad rok temu, a teraz jak ona do niego pisze to widzę że wiadomości zwrotne od męża są raczej beznamiętne bez emocji typu "U mnie wszystko w porządku", nawet sie nie dopytuje co u niej słychać itp.

Gość olkkka
ja i on 77 Sprawa jest prosta ona ma do niej sentyment, ona do niego tez Twoj wybor czy chcesz tkwic w takiej relacji czy po uprzednim ostrzezeniu o Twoim odejsciu w wypadku kontynuacji tych relacji odejdziesz