Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
vi

brak okresu od sierpnia- brak ciąży :/

Polecane posty

Może któraś z Was miała styczność z podobną sytuacją ? W styczniu urodziłam dziecko. Okres dostałam w marcu i do czerwca był regularny, mimo iż cykle przed ciążą były rozregulowane. W sierpniu dostałam spóźniony okres o 10 dni, był normalny. Od tej pory nie mam okresu, czyli zaraz będzie 4 miesiąc. Byłam u lekarza nie stwierdził torbieli, mięśniaków, czy nadżerki na jego oko wszystko było ok. Zalecił badanie prolaktyny, TSH, FT3, FT4. wyniki : prolaktyna 11,5 (2,6 - 36) TSH 1,56 (0,27 - 4,2) FT4 1,27 (0,8 - 1,7 ) FT3 3,18 (2,6 - 5,1) czyli jak na moje oko ok. Czekam jeszcze na wizytę u lekarza. Cytologia wyszła ok, pomijając nieliczne leukocyty, czyli infekcja. O czym wiem, bo lekarz stwierdził zapalenie grzybicze i biorę leki. Lekarz nie widzi ciąży, zrobiłam też 4 testy w różnym odstępie czasowym i wszystkie negatywne. Co mogło wstrzymać okres?? jest to dla mnie problemem, gdyż chcemy się starać o drugie dziecko. Lekarz nie widzi ciąży, zrobiłam też 4 testy w różnym odstępie czasowym i wszystkie negatywne. Wiem, że nie jesteście lekarzami, ale może któraś spotkała się z takim "przypadkiem" :/ poradzicie coś ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować