Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasjjencjja

Jak zareagować na szyderczy śmiech przełozonego? :(

Polecane posty

Gość Kasjjencjja

Mój szef lubi się z nas... podsmiewać. Nigdy nie zwrócił uwagi w nalezyty sposób, tylko np. biorąc sprawozdanie i widząc niedociągnięcia zaczyna się śmiać w dość przerażający sposób, podkreśla to, co mu się nie podoba i w czasie gdy wychodzę z jego gabinetu żegna mnie kolejną salwą śmiechu. Jak na to reagować? Prtzyznam się że zaczynam bać się tego człowieka...

Gość pończocha z koronką białą
spójrz mu w zęby jak zacznie się smiać poleć dobrego ortodontę :P

Kasjjencjja Uśmiechnij się do niego :) on własnie lubi jak ktos się denrwuje ;/ jak się tak do niego mocno uśmiechniesz to może w końcu się odczepi.

Gość nawiedzonanarzeczona
Olej to, nie masz większych problemów? Niektórzy już są wredni z natury :P

mnie taki usmiech szyderczy zawsze wkurwiał mocno ;/ ale teraz patrzę na to z innej strony ze szkoda nerwów na takiego pajaca :) wielkim usmiechem go wkurwisz :D albo Olej jak napisała nawiedzonanarzeczona :)

Gość Kasjjencjja
To jest takie bardzo złe BUAHAHAHAHA! Kiedyś uśm iechnęłam się i powiedziałam, że wszystko zaraz poprawię, a on dalej się śmiał... okazalo się, że nie postawilam przecinka. Ktoś mógłby powiedzieć- no to co, do cholery?! Ale ten facet naprawdę jest porąbany. Każdego ma za głupka.

Gość Kasjjencjja
Nazywamy go czasem lordem, od Voldemorta :P

Kasjjencjja Śmiej się jeszcze głośniej od niego :D Zwalcz go śmiechem :D on chce pokazać kto tu jest panem ;/ stukniętny bardzo mocno, psychicznie chce Was wykończyć :( nie raz o mało nie udezryłem swojego pracodawcę bo tez miałem takich debili jak Twój szef ;/ jakos w ostatniej chwili się powtrzymałem. Teraz bym tak nie zareagował, teraz bym sie śmiał jeszcze głośniej od niego he he ciekawe co by na to odpowiedział :D