Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliza_de22

czy moge juz zaczac sie cieszyc?

Polecane posty

Witam, pisze ponieważ nie wiem czy mam sie nastawiac na ciaze, kupowanie testu itp otóż 1,5 miesiaca temu przestalam brac tabletki, kochałam sie z facetem tuz po odstawieniu jeszcze w czasie krwawienia, potem również kilka razy ale staraliśmy sie jednak by nie konczyl we mnie, kolejne krwawienie dostalam nadzwyczaj szybko bo po około 1.5 tygodnia od poprzedniego, byly to bardziej uplawy, trwalo to okolo tygodnia, od tego czasu juz ponad 4 tygodnie nie mam okresu, zdaje sobie sprawe ze moze to byc spowodowane zaburzeniami hormonalnymi po odstawieniu, jednak intryguje mnie fakt iz czuje sie tam strasznie ciasna, mam rozpulchniona macice, miewam skurcze podbrzusza i lekkie bole krzyza, wczoraj przez caly dzien leciala mi krew z nosa, piersi sie nie zmienily, byly w prawdzie tkliwsze ale to ustapilo, no i nadmiar sluzu, czasem bywalo ze czulam jakbym sie posiusiala.. ale teraz tez juz jakby wszystko wrocilo do normy. Powiedzcie mi dziewczyny czy to mozliwe ze te wszystkie wariacje to wina odstawienia tabletek czy moze jednak jest szansa iz doszlo do zaplodnienia?

Gość no co ty, ty
a jakim cudem wyczułaś rozpulchnioną macicę hm? zrób test jeśli masz wątpliwości. Nikt ci nie powie czy to ciąza czy efekt tabletek. Test!

Gość ja pitole...
sorry ale tu nie ma wrozek....