Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiniusia9090

Kosmetyki naturalne jakie?

Polecane posty

Gość Kiniusia9090

Heja Dziewczyny słyszałyście coś o kosmetykach naturalnych Lady Mineral? Troche o nich ostatnio poczytałam i nawet mnie to zainteresowało. Kosmetyki naturalne zrobione z minerałów leczniczych, w b. dobrej cenie z certyfikatem..Któraś z Was korzystała może z nich? Jeśli tak to z jakich?

Gość jagniątko:)
si nie tyle słyszałam co nawet kupiłam. Bodajże na Morzu Urody można je kupić za dobre pieniądze. A same kosmetyki jak dla mnie oki przy czym ja w głównej miezrze stosowałam masełka do ciała:). MIalam juz cytrynowe i mango wiec teraz bedzie czas na wanilie. Poza tym nieukrywajmy - jak sama nie sprawdzisz to sie nie dowiesz jakie sa

Gość DARIAA

Jestem zwolenniczką naturalnych terapii. To jeden z najlepszych kremów z kwasem hialuronowym https://e-naturalne.pl/pl/p/Eye-up-Lift-Gel-Liftingujacy-zel-pod-oczy-mrozone-czerwone-winogrona%2C-kwas-hialuronowy%2C-woda-morska-glebinowa/1162 . Często go nawet widziałam w warszawskich salonach medycyny estetycznej. Mocno łagodzące działanie. Jak masz czerwoną twarz z różnych powodów to warto się zainteresować.

Gość majka

Ja sobie chwalą serum z firmy Noyau -> noyau.pl/produkt/ochronne-serum-antyoksydacyjne-antipollution-antioxidant-serum/. Z polecenia koleżanki, okazuje się, że w pełni naturalne, rzeczywiście w moim przypadku pomogło pokonać podrażnienia.

Gość Aisa

Linia Vege Skin Diet od Bielendy jest super, ponieważ ma warzywny skład. Z racji tego, że jestem weganką dla mnie to idealne rozwiązanie. Do tego krem energia + detox świetnie pielęgnuje moją cerę. Od kiedy go używam jest dużo jaśniejsza, pełna blasku i wygląda po nocy na wypoczętą.

Gość Aisa

Linia Vege Skin Diet od Bielendy jest super, ponieważ ma warzywny skład. Z racji tego, że jestem weganką dla mnie to idealne rozwiązanie. Do tego krem energia + detox świetnie pielęgnuje moją cerę. Od kiedy go używam jest dużo jaśniejsza, pełna blasku i wygląda po nocy na wypoczętą.