Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakieeeeE?E?E?E???.

jakie sa objawy ciazy obumarlej?

Polecane posty

Gość jakieeeeE?E?E?E???.

jakie sa objawy ciazy obumarlej?

Gość jakieeeeE?E?E?E???.
a w 20 tyg?

Gość kiziamyzia 29
o matko a czemu pytasz?

Gość jakieeeeE?E?E?E???.
moja I ciaza obumarla w 11 tyg... teraz mam 20 tydz nic mi nie dolega ale jakos mam schizy ;/ mam 21 lat.........:(

Gość kiziamyzia 29
ja też mam, pewnei jak większość ciężarnych martwimy sie o swoje dzieci u mnei 21 tc brak ruchów, brzuch mały tydzień temu na wizycie wszystko ok a i tak codziennie się martwię

Gość jakieeeeE?E?E?E???.
no ja tez mały brzuch ale przed ciaza nie bylma jakas super szczupła... a kiedy ruchy to nie mam pojecia...;/

utrzymuje sie racja, ale nie rosnie jak powinna jezeli masz watpliwosci zglos sie do ginekologa dziecko czasami zaczyna kopac po 20 tygodniu.. pewnie rusza sie w brzuchu tylko jego ruchy sa takie delikatne ze nie wyczuwalne ;) nie martw sie na zapas

Gość kiziamyzia 29
no ja tez do szczuplutkich nie należę :) więc brzuch jakbym przytyła tak ot a nie ciazowy

Gość jakieeeeE?E?E?E???.
W sumie to nie mam czym.. tak myślę.. ale zawsze p ,rzez tą pierwszą stratę bedą jakieś niepokoje... dodam, ze położna gdy sprawdzala moja wage itd bardzo mnie pochwalila o dobre wyniki hemoglobina itd ;)

Gość kiziamyzia 29
ja nie poroniłam a mimo to martwię się bardzo... tak już mam i co poradze

mysle ze kazda przyszla matka martwi sie o to czy wszystko z malym dobrze, jak sie rozwija itd dziecko podobno najwiecej rusza sie w nocy ( tak slyszalam ) polozcie sie wygodnie na lozku i czekajcie, a noz widelec moze poczujecie malego kopniaka ;)

Gość kiziamyzia 29
ja czuję właśnie wieczorem jak się położę takie smyranie pod skóra tylko nie potrafie określic czy to to łożysko mam na przedneij ścianie i smyranie czuje raczejz boku niż z brzodu jak przyłoże rękę pod brzuchem także takie pulsowanei ale też nie wiem czy to ruchy czekam na solidnego kopniaka

w 20 tygodniu dziecko jeszcze jest male, ma sporo miejsca w brzuszku, nie dziw sie ze czujesz tylko jakby takie pulsowanie ;) ginekologiem nie jestem, w ciazy tez nigdy nie bylam ale wydaje mi sie ze u ciebie wszystko biegnie w dobrym kierunku :)

Gość kiziamyzia 29
no ja też w to wierzę :) widziałam tydzień temu na usg jak mała brykała sobie choć tego nie czułam :)

Gość jakieeeeE?E?E?E???.
a w którym miesiacu zmniejsza sie to ryzyko obumarcia ia porobnienea?

no widzisz ;) ciesz sie ciaza bo to chyba piekny okres w zyciu kobiety :) nie zamartwiaj sie za duzo Zycze szczescia i zdrowej kruszyny :)

Gość :)))))
hej:) ja jestem w 26 tyg. Pierwsze ruchy czułam w 19. Nie potrafie ich opisac:) ale takie jakby lekkie muśnięcie. Teraz mała już bryka jak szalona, szczególnie jak mam pełny pęcherz:p Jak przyłoże ręke do brzucha też czuje puls. I to jest puls dziecka:) też nie wiedziałam. Mama mi powiedziała, bo jest położną. A jak was kopie? bo mnie zazwyczaj wieczorem.