Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jakieeeeE?E?E?E???.

jakie sa objawy ciazy obumarlej?

Polecane posty

Go艣膰 jakieeeeE?E?E?E???.

jakie sa objawy ciazy obumarlej?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jakieeeeE?E?E?E???.
a w 20 tyg?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziamyzia 29
o matko a czemu pytasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakieeeeE?E?E?E???.
moja I ciaza obumarla w 11 tyg... teraz mam 20 tydz nic mi nie dolega ale jakos mam schizy ;/ mam 21 lat.........:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziamyzia 29
ja te偶 mam, pewnei jak wi臋kszo艣膰 ci臋偶arnych martwimy sie o swoje dzieci u mnei 21 tc brak ruch贸w, brzuch ma艂y tydzie艅 temu na wizycie wszystko ok a i tak codziennie si臋 martwi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakieeeeE?E?E?E???.
no ja tez ma艂y brzuch ale przed ciaza nie bylma jakas super szczup艂a... a kiedy ruchy to nie mam pojecia...;/

Udost臋pnij ten post

utrzymuje sie racja, ale nie rosnie jak powinna jezeli masz watpliwosci zglos sie do ginekologa dziecko czasami zaczyna kopac po 20 tygodniu.. pewnie rusza sie w brzuchu tylko jego ruchy sa takie delikatne ze nie wyczuwalne ;) nie martw sie na zapas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziamyzia 29
no ja tez do szczuplutkich nie nale偶臋 :) wi臋c brzuch jakbym przyty艂a tak ot a nie ciazowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakieeeeE?E?E?E???.
W sumie to nie mam czym.. tak my艣l臋.. ale zawsze p ,rzez t膮 pierwsz膮 strat臋 bed膮 jakie艣 niepokoje... dodam, ze po艂o偶na gdy sprawdzala moja wage itd bardzo mnie pochwalila o dobre wyniki hemoglobina itd ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziamyzia 29
ja nie poroni艂am a mimo to martwi臋 si臋 bardzo... tak ju偶 mam i co poradze

Udost臋pnij ten post

mysle ze kazda przyszla matka martwi sie o to czy wszystko z malym dobrze, jak sie rozwija itd dziecko podobno najwiecej rusza sie w nocy ( tak slyszalam ) polozcie sie wygodnie na lozku i czekajcie, a noz widelec moze poczujecie malego kopniaka ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziamyzia 29
ja czuj臋 w艂a艣nie wieczorem jak si臋 po艂o偶臋 takie smyranie pod sk贸ra tylko nie potrafie okre艣lic czy to to 艂o偶ysko mam na przedneij 艣cianie i smyranie czuje raczejz boku ni偶 z brzodu jak przy艂o偶e r臋k臋 pod brzuchem tak偶e takie pulsowanei ale te偶 nie wiem czy to ruchy czekam na solidnego kopniaka

Udost臋pnij ten post

w 20 tygodniu dziecko jeszcze jest male, ma sporo miejsca w brzuszku, nie dziw sie ze czujesz tylko jakby takie pulsowanie ;) ginekologiem nie jestem, w ciazy tez nigdy nie bylam ale wydaje mi sie ze u ciebie wszystko biegnie w dobrym kierunku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziamyzia 29
no ja te偶 w to wierz臋 :) widzia艂am tydzie艅 temu na usg jak ma艂a bryka艂a sobie cho膰 tego nie czu艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakieeeeE?E?E?E???.
a w kt贸rym miesiacu zmniejsza sie to ryzyko obumarcia ia porobnienea?

Udost臋pnij ten post

no widzisz ;) ciesz sie ciaza bo to chyba piekny okres w zyciu kobiety :) nie zamartwiaj sie za duzo Zycze szczescia i zdrowej kruszyny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 :)))))
hej:) ja jestem w 26 tyg. Pierwsze ruchy czu艂am w 19. Nie potrafie ich opisac:) ale takie jakby lekkie mu艣ni臋cie. Teraz ma艂a ju偶 bryka jak szalona, szczeg贸lnie jak mam pe艂ny p臋cherz:p Jak przy艂o偶e r臋ke do brzucha te偶 czuje puls. I to jest puls dziecka:) te偶 nie wiedzia艂am. Mama mi powiedzia艂a, bo jest po艂o偶n膮. A jak was kopie? bo mnie zazwyczaj wieczorem.

Udost臋pnij ten post