Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d0rka

Ukrywane rodzeństwo?

Polecane posty

Gość d0rka

Witajcie, potrzebuję waszej pomocy co kilka głów to nie jedna, ja juz nie mam sily nie wiem co robić, przypuszczam a nawet mam pewność że mój ojciec ma jeszcze jedno dziecko, z moim rodzeństwem zastanawiamy sie jak dotrzec do prawdy, czy ktoś z was byl w podobnej sytuacji co zrobiliiscie?

moja kolezanka tak miala, dowiedziala sie ze jest adoptowana, przyszla do mnie z placzem tyle ze u niej historia ze znalezieniem siostr i braci byla troche inna pewnego dnia druga kolezanka z klasy spotkala z supermarkecie dziewczyne podobna wlasnie do tej adoptowanej, zawolala ja po imieniu bo myslala ze to wlasnie ta dziewczyna, po krotkiej rozmowie okazalo sie ze to jej siostra ( bardzo do niej podobna zreszta, budowa ta sama, oczy te same, wlosy podobne ) zadzwonilismy do niej ze odnalezlismy jej siostre, spotkaly sie, wymienily telefonami tym o to dziwnym trafem poznala swoja biologiczna mame, 2 siostry i brata Jej macocha na poczatku nie chciala zeby ta spotykala sie z ta prawdziwa rodzina, zreszta tak jest chyba do tej pory, same spiecia miedzy nimi nie mam pojecia jak moglabym ci pomoc, nie znam sie na tym.. u mojej kolezanki to by zwykly przypadek, tutaj chyba trzeba zasiegnac reki specjalisty ( instytucji ) sprobuj porozmawiac jeszcze z ojcem, przeciez to nielogiczne zeby ukrywac rodzenstwo przed druga osoba