Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa

Top model- nie rozumiem dlaczego wygrała Olga

Polecane posty

o wiele ładniejsze jesli chodzi o samą urodę byly moim zdaniem Dorota i Oliwia. a Olga jest ładna ,ale brzydsza od nich . a na modelkę o wiele nadawała się Ania Olga nie zrobi kariery tak samo jak nie zrobiła jej Paulina Papierska

Gość ulazdziupliii
najlepsza byla Wiktoria i Gabrysia

jesli chcieli wybrac modelkę na podstawie samej urody choc tak nie powinno byc go czemu nie wybrali Oliwii? bardzo nie chcialam zeby Olga wygrala przez jej wredny charakter poza tym uwazam ,ze naprawde Ania zrobi duzo wieksza kariere nie wiem czym glupi narod sie kieruje przy wyborze kandydatek

ale tak to jest jakos w tym programie ,ze najladniejsze odpadaja najwczesniej

Gość a siusiaczek w pupci juz był?
Olga przynajmniej umie sie wypowiedziec i nie ryczy z byle powodu 🖐️ moim zdaniem zrobi kariere.

Gość hankaaaaaaa
a ogladalas edycje z innych krajow Likkaaa?

czy umie sie wypowiedziec tez bym dyskutowala A Ani nie lubilam ,ale zaiponowala mi swoja determinacja. tacy ludzie jak ona osiagaja wiele poza tym Ania jest nawet ladniejsza od tej Olgi . w reklamie pasty wybielajacej do zebow ania 10000 razy lepiej wypadla

nie ogladalam

Gość sluzacaannybalon
Lika ma racje Ania najlepsza powinna wygrac

Gość hankaaaaaaa
aa kurcze ciekawa z Ciebie osobka interesujesz sie moda na codzien?

interesuje sie . nawet mialam z modelingiem troche wspolnego i Ania nadaje sie wg mnie idealnie. zreszta co tam wg mnie , wg projektantow swiatowej slawy sie nadaje

Ogolnie to w jakimkolwiek programie Polacy jakos nie potrafia wybrac wlasciwej osoby A jest wiele pieknych dziewczyn w Polsce i wiele utalentowanych osob

Gość OLUSIAAAleksanra
jak dla mnie to Olga moze robic pedicure albo masowac stopy Ani przed sesjami albo wyjsciem na wybieg co ty na to Likaaa

Gość lizak69
programu nie oglądałam, więc o charakterze modelek sie nie wypowiem, ale ta cała Ola była najładniejsza- w porównaniu z nią reszta finalistek to myszy. do tego jeszcze młoda- nie to co niektóre prukwy pod 30tkę, które tam zgarnęli.tylko nie wiem po co jej był ten debilny program skoro i tak pracowała już jako modelka. a Paulina to knypek straszny-na wybiegach kariery nie zrobi, co najwyżej fotomodeling jej zostaje

o matkełe nie kminiam jak mogła wygrac olga ...przecie ona ma tak tragiczne cycuszki ze szkoda gadac😭 to juz ten michał ktory zająl 3 miejsce miał ładniejszy chyba:O a ta olga, nie dosc ze małe, nie okrągłe, sutek na prawym tzytzku jakoś nienaturalnie nieproporcjonalnie w prawo umieszczony w ogóle tragedia !!! powinni jej anulowac nagrode:classic_cool: