Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kropczynska

Jestem zmeczona i koniec kropa

Polecane posty

Gość Kropczynska

To nie jest watek dla anioleczkow i ich mam to jest watek dla zmeczonych mam i nie piszcie ile juz takich watkow juz jest itd. O ewentualnej ciąży jest sto wątków codziennie a tresc prawie identyczna. Moj syn daje mi dzisiaj calkowicie w d*** nie chce spac marudzi ciagle mardzi, na rekach źle, z zabawkami źle, spać nie chce bo i po co chociaż pogoda takaz ze mi sie oczy same zamykaja. Teraz tez nudzi ale postanowilam odejsc od niego na chwile bo zwariuje! ma prawie rok dopiero a tu taka maruda

ja Cie pociesze. moja córka ma dwa lata, wszędzie za mna łazi, wykąpac sie nie mogę spokojnie, wysikac też nie. Łaskawie nauczyła sie spac w swoim lóżeczku. Robi sobie póxne drzemki w ciagu dnia, a póxniej siedzenie do połnocy albo i dłuzej. łazi po wszystkich meblach, psoci niesamowicie. Czasem mam juz naprawde dosyc

Boze ile bym dała by byc na twoim miejscu wychowuje sama 3 dzieci bez rodziny znajomych ukochanego widze tylko w wkeenedy bozemoge nie spac nocami ale tak bardzo bym chciala bys mi zwrocil zycie moich synkow.........ja czesto spie po 2-3 godziny na done sa zle i dobre dni ale cieszmy sie z tego co mamy

Gość naklejki witraże
Literki wykonane z folii samoprzylepnej firmy ORACAL w wysokości 5, 10 i 20 cm. W przepięknych 7 kolorach. Można zamówić pojedyncze literki !!!!! http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-7-i1980014663.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-1-i1980014528.html http://allegro.pl/alfabet-polski-litery-literki-naklejki-zestaw-4-i1980014586.html Tylko teraz do każdego zamówienia napis WESOŁYCH ŚWIAT z folii witrażowej o długości prawie 50 cm GRATISS

kspie sie w wannie jedna wysypuje makae druga pluska rekami po brzegach wanny piszczyz radosci czasem mnie to denerwuje ale je mam sa szczesliwe ciesza sie i nie ma nic wazniejszego.... Dziewczyny tyle smutku wokol nas docencie jaki dar posiadacie jest tyle kobiec co nie moze miec tego my tez bylismy dziecmi

Gość Patinka wyjaśnij po co tu
weszłaś? Nie wniosłaś do tematu nic, prócz oczywistości, że cieszmy się tym, co mamy i nie marudźmy :O Aha, wniosłaś jeszcze poczucie winy, które zapewne powinna poczuć autorka, czytając z jakim smaczkiem i lubością wtrącasz na głupim topie informację takiej wagi, że Ci dzieci zmarły. Lubisz błyszczeć w glorii swej żałoby? Po co Ci ta informacja w stopce? Nie wstyd Ci tą tragedią wycierać kątów kafeterii? Powiem krótko - sama straciłam brata w tragiczny, straszny sposób. Piszę o tym piewszy raz w kwestii informacji, czemu się czepiłam. Nie piszę o tym na gównianych forach, bo to by uwłaczało tej tragedii. Niebotycznie mnie wkurzają "aniołkowe mamy" i inne idiotki, które upajają się swoją żałobą i wszędzie ją pokazują po to, żeby się nad nimi użalano i mogły ronić krokodyle łezki i wzruszać się same nad sobą.