Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała1111

ZAWIODŁAM SIE NA SWOIM FACECIE

Polecane posty

Gość Mała1111

Ja i mój facet znamy sie prawie rok, jesteśmy ze sobą od 8 miesięcy- codziennie sie spotykaliśmy, pracowaliśmy razem, jezdziliśmy wszędzie razem, poznałam jego mame i soistre ale znalazłam na nim dwa razy włosy bląd na jego swetrze i zrobiłam mu o to awanture. mówił że mnie kocha ale nie zasługuje na mnie i pytał sie co ma zrobić zeby mnie do niego zniechęcić bo zasługuje na kogoś lepszego- powiedziałam mu że gdyby przespał się z inną kobietą to wtedy bym sie załamała i nie potrafiła bym mu tego wybaczyć. Napisałam do niego co tam u niego słychać bo sie nie odzywał a on nic nie odpisał ani nie zadzwonił:( Jak wruciłam do domu to dowiedziałam sie od koleżanki że chodził znowu z jakąś kobietą i czuje że to już koniec:"( Jestem załamana co o tym sądzicie??

Gość no nie wiem co myslec
jak miałą włosy ,,bląd'' to pewnie jakaś nie istotna:D

Gość wąglik
pytasz, co sądzimy o tym, że jesteś załamana? bardzo nam przykro :-0

Gość Serafina_90
Gdyby mi facet mówił, że na mnie nie zasługuje i co ma robić by mnie do siebie zniechęcić, odeszłabym zanim bym się zaangażowała. Przecież od razu jasne, że facet prawdopodobnie Cię skrzywdzi. Teraz masz na własne życzenie.

Gość Mała1111
nic nie rozumiecie gdyby mnie nie kochała to by mnie nie przedstawiał swojej rodzinie

Gość rjkfnbfdv
ja tez sie zawiodlam, w troche inny sposob niz ty ale sie zawiodlam, nie jestes sama:)