Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuptus262

Co zrobic z jego matka

Polecane posty

Mam pytanie jestem z chlopakiem ponad rok i jestesmy szczesliwi a jego matka zawsze mowi cos takiego na mnie zeby on mnie zostawil np czasami dzwoni do niego ze tv niedziala i on jedzje do niej tylko po to zeby wymienic baterie w pilocie a ona wtedy mu placze jaka to ja niedobra jestem zreszta istnieje duzo takich sytuacji a ja rozmawialam z nim i jemu nie liczy sie kto cos mowi na mnie bo mnie zna. Myslicie ze to jest normalne zachowanie jak ona mowi do niego zobaczysz ze ona znajdzie innego i Cie zostawi heh

Gość a ile macie lat
przedstawil cie rodzinie?

matka ma nie równo a on ma decydujący głos czy okaże sie ze ma swoje zdanie czy woli słowa mamusi jak na razie maminsynek

Gość moze dac
jej muchomora?

znam jego rodzine on moja wszystko jest ok ona wogole jakas glupia tylko ny plakala on jej powiedzial ze nie ma czasu zeby jezdzic z jakimis bateriami to ona sie obrazila ze mu matka niepotrzebna on zreszta sie wstydzi za nia ze ona taka dziecinna

Gość Szymuś
Powinnaś spalić ją na stosie.

Gość a ile macie lat
a ślub>?

Slub tez bedzie ale jak sie zrobi cieplo. Ja jej bede unikac bo mi na nerwy dziala hehe a ona jest zazdrosna matka bo czytalam troche w necie