Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka0239751

Czy odżywiam się prawidłowo? Co powinnam zmienić?

Polecane posty

Gość Paulinka0239751

Witam! Nie odchudzam się, zależy mi jedynie na prawidłowym odżywianiu i dlaego chciałam się Was poradzić odnośnie mojego żywienia. Czy zdrowo jem? Mam 18 lat, 170 cm wzrostu i ważę ok. 51-52 kg. Mój przykładowy, dzisiejszy jadłospis. Przy mojej aktywności fizycznej potrzebuję 1600 kcal na dzień. ŚNIADANIE: - Jabłko - Omlet z dwóch jaj usmażony bez tłuszczu - 3 łyżeczki powideł śliwkowych - herbatka owocowa z cytryną bez cukru II śNIADANIE: - 2 kromki chleba żytniego razowego cienko posmarowanych masłem z polędwicą drobiową i pomidorem - pół czerwonej papryki OBIAD: - 1/2 woreczka ryżu brązowego naturalnego długoziarnistego - surówka z kapusty i marchewki - 2 filety z mintaja usmażone na łyżce oleju rzepakowego - herbatka z bratka PODWIECZOREK: - 10 g pestek dyni - 10 g słonecznika łuskanego - 2 suszone figi - 5 suszonych śliwek - herbatka owocowa z cytryną bez cukru KOLACJA: - 2 wafle ryżowe cienko posmarowane masłem z polędwicą drobiową - kubeczek jogurtu naturalnego - herbatka owocowa z cytryną bez cukru PODSUMOWANIE: białko: 90,3 g tłuszcz: 52 9 węglowodany: 207,8 g kcal: 1560 _________

Gość 865467
Nadmiar białka obciąża nerki.

Gość lopae
powinnaś jeść krowie placki i koniecznie zmienić majtki, bo już zalatują :O

Gość Paulinka0239751
Mogę prosić o komentarze na temat mojego żywienia?

Gość jojojojo
przeciez ty jestes za chuda masakra 170 i 51kg a ja mam 162 i waze 55 kg ;o hehe

Gość volga_jasnowidzaaa
ładna dieta:) nie chodzisz głodna a zdrwoe skldniki są:)