Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agqatka24

Jak go odzyskać? Smsowa znajomość.

Polecane posty

Gość Agqatka24

Podobał mi się od jakiegoś czasu, znałam go z widzenia od pół roku aż wreszcie była okazja, zagadał, poprosił mnie o numer i wszystko szło w dobrym kierunku, pisaliśmy codziennie i długo, planowaliśmy spotkanie aż kilka smsowych nieporozumień poróżniło nas i się pokłóciliśmy :( Teraz się nie odzywamy i na tym stanęło, ''rozstaliśmy'' się w kłótni i ostrych słowach. Bardzo mi na nim zależy ale jemu chyba już nie, raczej na pewno, a nawet nie zdążył mnie w sumie poznać... nie wiem, jak go odzyskać :( Czy jest jeszcze jakaś szansa na związek...

Gość gość
U mnie sytuacja wyglądała w ten sposób że wyznałam mu kiedyś, że coś do niego czuje....on był w mega szoku (bo mówił, że kiedyś chciał mnie w sobie rozkochać, a ja sie nie dałam...no bo w sumie to był początek znajomości więc byłam pewna, że sobie zartuje)...i, że sobie z tym poradzimy, żebym się tylko nie oddalała od niego...bo mu zależy....byłam w 7 niebie...potem spotkaliśmy się, było cudownie...:( Nagle przestał się odzywać.. a jak już to zrobił to rozmowa mnie męczyła bo dalej traktował mnie jak "przyjaciółkę. Czułam się zdewastowana… zwróciłam się o pomoc do rytualisty – jego mail (perun72@interia.pl) , nagle po kilkunastu dniach to on zaczął zabiegać o spotkania…. Teraz jesteśmy szczęśliwą parą.

W takich przypadkach zazwyczaj laski pierwsze sie do mnie odzywały. Napisz do niego, jak sprawa jest swieża to jeszcze mu zależy.

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.

Gość gość
A o co się pokłóciliście i kto powinien w twojej ocenie przeprosić? Jeśli to ty wyzwałaś go od ćwoków, chamów i padalców to może urazę chować dość długo. Mimo wszystko gdy emocje już opadną jak po wielkiej bitwie kurz, możesz spróbować do niego jak gdyby nigdy nic wesoło zagaić.

Gość gość
cofam to co napisałem cholerne reklamy odświeżają tematy sprzed lat