Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

12skizto

Co tu się dzieje?

Polecane posty

Jak tam piąteczek? Ze mnie ten tydzień wyssał siły i mam dosyć, a kolejny zapowiada się gorszy :(:(

a mnie tydzień zleciał fajnie, weekend zapowiada się nudny, a na kolejny tydzień czekam z niecierpliwością

Gość Paradęnsal
czy zdarza Ci się często pierdzieć przed kompem.Tzn że tak se siedzisz i se pierdzisz rozumiesz nie?Często?

No wlaśnie mam już dosyć. Wyczekuje świąt! Jestem strasznie zestresowana w ostatnim czasie! Ciągle coś do zrobienia, obowiązki się mnożą i mnożą. Jutro może spotka mnie miła odmiana, bo organizuję impreze w domu :D

narkotyki nie, seksu raczej też nie wyczuwam. Przyjaciółka na noc u mnie tylko zostaje. Reszta kulturka i potem wyjazd!

Gość G-unit Boy
Imprezkę robisz w domciu?:classic_cool:Fajnie. Jak będziecie się bawić w "Słoneczko"//"Gwiazdę" to pomyśl o Mnie.Będzie mi miło:classic_cool:🌻🌻

Nie bawimy się w takie zabawy. :D:D Jesteśmy wykończenie i załamani! Zamierzamy topić smutki!

no wiesz różne imprezy są, różne towarzystwo, różne nastroje. Z resztą w moim domu nikt się nie będzie roochać!

Gość fallus.
A na ile osób impreza?

Gość cbvgnhyjr
16latka i sex? do szkoly wsiurko a nie liczyc na piepszenie, zreszta co ja pisze juz 13 sie rooochają

cbvgnhyjr - które miejsce dało Ci do myślenia odnośnie tego, ze uprawiam seks? To Twoja nadinterpretacja

Więcej kobiet oczywiście. Ogólnie to potem zostaje u mnie tak z 5 lasek aż w końcu zostaje jedna. Zamierzam sie zresetować! Co do tych proporcji to tak w sumie moje relacje męsko-damskie są w mega kiepskim stanie ostatnio :D:D

Lookrecja tu nie wchodzi. Że tak powiem zajmuje się czymś innym. No właśnie nic jej nie mówiłam. Będzie pare osób których nie lubi i nie chce spięć, a z nią imprezowałam tydzień temu.

nie wiem. to dziwne. za duzo zbiegow okolicznosci. mi wyglada to na jej nowe wcielenie. ale chyba bys mnie nie oklamala :) a co do relacji, badz wybredna, nie bierz towaru, ktory ci nie odpowiada. masz duzo czasu.

powiem ci ze moje kuzynki. 2 z 3 sa z facetami z rozsadku. dla kasy. zeby nie miekszac z rodzicami. ci faceci nie sa nawet troche przystojni, ale maja wlasne chaty i kase w miare. nie ma tam iskry. mogly poczekac w sumie.

Mnie się do wyprowadzki nie śpieszy. Z resztą mieszkanie dostane od ojca albo samochód. Tego jeszcze nie wiem. Więc raczej nie będę się na siłę bogatych facetów łapać :D