Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sysia1616

Brak miesiaczki/Dni Plodne/Ciaza

Polecane posty

Hej kochane! Pomozcie! Mialam ostatni okres 12.10.2011 powinnam dostac nastepny w listopadzie a tu dalej cisza. Robilam 5 testow i nic. Czy jesli nie mam tak dlugo miesiaczki to dni sa plodne czy nieplodne? Trzy dni temu kochalam sie z chlopakiem i chcemy miec dzidziusia. Czy jest prawdopodobienstwo ze moge zajsc w ciaze?

Gość Tak szczerze bez urazy
O matko!!!Ile ty masz lat?Czemu nie poszłaś do ginekologa po tabletki na wywołanie.W takiej sytuacji nie wiadomo kiedy będzie owulacja.

Bylam u lekarza. Mieszkam w Angli, a tu problem zeby isc do ginekologa. Chyba trzeba bybylo umierac na bol zeby cie przyjeli. Bylam u lekarza, powiedzial ze mam zrobic badania krwi i wyjdzie czemu nie mam okresu. Takie to badania w angli. Wspomne, ze we wrzesniu odstawilam tabletki antykoncepcyjne. Po odstawieniu mialam krwawienie przez 7 dni i pozniej za miesiac dostalam w tym samym czasie, lecz jak mi sie skonczyla to od tamtej pory cisza. Przypomne ze mam duzo stresu zwiazanym ze studiami, mialam bardzo duzo nauki i prac do zaliczenia. Moze dlatego sie spoznia? Wczoraj zrobilam test i wyszedl negatywny lecz ta kreska byla troche mniej rozowa niz ostatnie. Nie wiem czemu?