Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Co sadzicie o płynie do płukania jamy ustnej Smile white z biedronki?

Polecane posty

własnie trzymam to w rece i mnie kusi :D wyglada jak butelka kamikadze bo całe niebieskie :D

Gość Szymuś
Płyn do płukania mordy, wypłukuje fluorki z jamy ustnej, które zostały po myciu zębów. Innymi słowy, wypłukuje to, co miało zęby zabezpieczać.

tylko ze ja 4 razy w ciagu dnia nie myje zebow :D mozna i zaoszczedzic czas łyknac płynku wypłukac u wypluc :D

Gość gay kaffe
sosssss ile bierzesz za anala?

w sumie nie wszedzie sie dojdzie szczoteczka : ) idealnie prostych zebow nie mam wiec jest utrudnienie

Gość płyny są ok
szczotką nie wszędzie się dotrze, nicią również, a na pewno dobrze nie oczywiscie się wewnętrznej strony policzków itd. Stan moich zębów się baaaardzo poprawił odkąd oprócz zwykłego szczotkowania zaczełam stosować tez nici i płyny.

Gość gay kaffe
dlaczego nie masz górnej wargi?

Gość płyny są ok
szczotką nie wszędzie się dotrze, nicią również, a na pewno dobrze nie oczyści się wewnętrznej strony policzków itd. Stan moich zębów się baaaardzo poprawił odkąd oprócz zwykłego szczotkowania zaczełam stosować tez nici i płyny.

Gość ja też używam tanich płynów i
jest ok. Dentysta radzi mi płukanie ust płynem (oprócz mycia, oczywiście) bo mam zęby tak ciasno, że szczoteczka, a nawet nici dentystyczne nie wszędzie wejdą. A płyn się wciśnie :-) Najgorszy, który próbowałam - to Listerine - niszczy szkliwo!

wy tylko o dupach chujach cipie i spermie :D nie ma to jak załozyc temat o płynie do płukania ust :D

no wiec zaczyname go uzywac :classic_cool: bo nazarłem sie czipsów panczo z biedronki i teraz niezle serem pachnie :classic_cool:

Gość calineczka278
carrie jak tam twoje kozaki japaki sexi, dobrze sie nosza?

Gość wiadomo że to ja
jutro od rana BOJKOT WEJŚĆ, protest przeciwko zbyt intensywnej i deblnej moderacji

Gość do osoby o nicku
"to wszystko jeden ciul" - a nici ??

Gość Ejdżent commercial
Sossss czy lubisz te wyprawy do miasta szczególnie do rozmaitych dyskontów by eksplorować poszczególne nieznane dotąd lub powszechnie produkty a w tym i rozmaite towary w ramach promocji? Czy towarzyszy temu u Ciebie ta charakterystyczna ekscytacja?To uczucie iż dokonujesz wiekopomnego odkrycia?:classic_cool:Pytam bo ja mam też czasem takie klimaty. Lubie np spenetrować lokalne markety coś sprawdzić. Ostatnio badałem kwestię masła.To znaczy chodzi o to ile jest produktów "czystych"bez domieszki margaryny z zawartościa tłuszczu 82% a ile tzw "miksów".Doszedłem też do wniosku ze istnieje nielojalna praktyka rynkowa polegająca na podaniu klientowi produktu mieszanego tak jakoby to było masło w czystej postaci a przecież zarówno walory smakowe jak i właściwości fizyczne tych produktów są w istocie odmienne. Bywa ze rozróżnienie ich wymaga ogromnej spostrzegawczości co do detali na opakowaniu w postaci informacji o produkcie.Też to zauważasz??Zauważacie??!!

Gość wyrób masłopodobny
tak, zauważamy

Gość commando iron
Też to zauważyłem. Uważam ze powinno być sztywne rozgraniczenie.Albo masło albo margaryna i koniec.Mało tego.Z czystym masłem jest tak iż niemiłosiernie jego cena idzie w górę a producenci by zbywać produkt na stałym pułapie cenowym po prostu sprzedają go mniej w danym opakowaniu. Powoli zmniejsza się liczba na rynku normalnych kostek które kiedyś potoczne nazywano "ćwiartkami"bo zawierały ćwierć kilograma danego produktu w opakowaniu a zatem 250g .Jeśli są to ich cena zwykłe przekracza już 5pln i tylko "miksy"udające masło są poniżej tej ceny. Za kostkę zawierająca 250g masła w czystej postaci trzeba już zapłacić 5 do 7 pln zresztą są i drozsze. Dlatego jeśli ktoś zauważy czyste masło po niższej cenie upatruje w tym sporej okazji i kupuje go więcej. I słusznie.Tylko ze to najczęściej są kostki o zawierające od 170 g do 200g !!!!:classic_cool:

Gość Masło vs Margaryna
Czy my w ogóle many wpływ na ceny produktów na rynku?No niby nie ale jeśli jest kryzys to chyba politycy mają jakieś instrumenty przystopować to jakoś?Ceny idą w górę a wynagrodzenia?Nie bardzo.

Gość Tokio Driffterr
Czy to dzięki tego typu płynom Sossss utrzymuje nienagannie perłowy uśmiech?Zapraszam do dyskusji