Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o pomoc czy to mozlwe ?

Dwa razy dostałam okres w ciągu miesiaca.PROSZE O POMOC!!

Polecane posty

Witam Biorę tabletki antykoncepcyjne okres zawsze dostawałam w sobotę rano w tym miesiacu dostałam w piątek z samego rana okres mi sie skończył we wtorek, w srode kochałam sie z narzeczonym a czwartek(czyli wczoraj) dostałam plamienie dosyc mocne ze potrzebowałam tampony moglo to by byc z jakiegos steresu ale dla czego czułam sie jak w pierwszy dzien okresu ? Bardzo bolał mnie brzuch jak przy pierwszym dniu okresu. Dzisiaj dalej boli i krwawiene nie wielkie jest jeszcze. Czy mogłam byc wczesnej w ciąży i poroniłam ? Czy teraz zaszłam ?

Dopisze ze NIGDY mi sie nie zdarzyło bym miała jakie kol wiek krwawienie oprócz miesiączko.

Gość bdfbhbghehgn
masz zle dobrane tabsy to sa krwawienia miedzymiesiaczkowe...nie ma sie czym martwic jesli dopiero niedawno zaczełas stosowac tabletki poczekaj z 3 miesiące a jezeli dalej bedziesz tak miała znaczy trzeba zmienic tabsy jesli juz długo je stosujesz i nagle tak sie zaczeło dziac tzn , ze nie sa one dla ciebie dobre i tez trzeba zmienic ja tak miałam pare razy ;)

Gość bdfbhbghehgn
no jaka ciąza jakie poronienie??? ludzie no jak bierzesz tabletki to jak mogłas zajsc??? no chyba, ze bierzesz nieregularnie albo pijesz, palisz lub brałas jakies antybiotyki, wymiotowałas??? to osłabia działanie tabletek