LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 9, 2011 TYLKO SZCZERZE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiadomo że to ja Napisano Grudzień 9, 2011 jutro od rana BOJKOT WEJŚĆ, protest przeciwko zbyt intensywnej i debilnej moderacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nocosTY Napisano Grudzień 9, 2011 absolutnie,nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JANUSZEK..... Napisano Grudzień 9, 2011 Nie ,Nie zazdroszczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 9, 2011 nie, bo sama mało nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ujyhfgjd Napisano Grudzień 9, 2011 Trochę tak, nie będę nikogo oszukiwać, że nie. Sama mam mało kasy i chciałabym żeby mnie było stać na jakieś fajne rzeczy. :) Ale nie jest to taka zazdrość, że nienawidzę ludzi co mają kasę. :P Czasem im nawet mówię, że zazdroszczę. Ale pogodziłam się z tym, nie czuje się gorsza czy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cbvgnhyjr Napisano Grudzień 9, 2011 hmm ja sie przyzywczaiłam do biedy więc mi to wisi czy ktos ma wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 9, 2011 12skizto PODZIEL SIĘ ZE MNĄ POTRZEBUJE 70000 NA NOWY WÓZ DASZ MI TYLE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 9, 2011 12skizto CHYBA TYLE NIE MA I NIE ZROZUMIAŁA TEMATU ALE MIŁO ŻE NIE ZAZDROŚCI INNYM ŻE MAJA KASĘ;;;;;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 9, 2011 a co tym durnym temacie do zrozumienia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 9, 2011 ujyhfgjd POZNAJĘ CIE Z TOPIKU O DRAGACH BIERZESZ COŚ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ujyhfgjd Napisano Grudzień 9, 2011 a co to ma do rzeczy czy coś biorę? :P I chciałabym zaznaczyć, że możesz wyłączyć caps locka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 9, 2011 jesteś chyba jedną z tych osób, które zazdroszczą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LELUMPOLELUMBACHEPIERDZIELUM 0 Napisano Grudzień 9, 2011 JAK JASNA CHOLERA! CAPSA NIE WYLĄCZE BO MUSZĘ SIĘ W OCZY RZUCAĆ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serserek Napisano Grudzień 9, 2011 Ja nie zazdroszcze bogatym ale nienawidzę tych najbogatszych właśnie za to że nie mają skrupułów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Multimedia Napisano Grudzień 9, 2011 Ja troche zazdroszcze. Ale nie jestem zlosliwa. Po prostu mimo wszystko staram sie cieszyc tym co mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoja m Napisano Grudzień 9, 2011 nie zazdroszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach