Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Audrey1001

nie potrafie być zalotna

Polecane posty

Gość Audrey1001

mam 16 lat i wygladam bardzo mlodo, nie jak te wszystkie dzisiejsze "hot 16stki". mimo to interesują się mną faceci, nawet sporo starsi. zawsze chciałam ich jakos tak kokietować, nic więcej. ale problem w tym, że jestem strasznie nieśmiała. mieszkam w holandii i tu dużo Polaków mieszka razem w jednym domku. chciałabym z wszystkimi tutaj gadać na luzie, byc nieco zalotna (tylko zeby porobic sobie żarty). ale jak tylko ktos mówi mi czesc, ja cicho odpowiadam i uciekam do swojego pokoju. czasem siedze w nim cały dzien, zeby nikogo nie spotkac. przez to wychodze na straszliwego, zawstydzonego dzieciaka.... miałam mase okazji by to zmienic, ale za kazdym razem wygrywał wstyd. macie jakies rady by to zmienic ?

Gość cghghkl
Po co chcesz kokietować? Tak o, żeby być taka zalotna dziewuszka? Z tym się trzeba urodzić. Gdyby każdy mógł być taki jak sobie wymarzy to życie wyglądałoby całkiem inaczej :o

Gość opols
musisz trafić na odpowiednią osobę, ja mam 27 i lubię nieśmiałe więc pewnie bym cię dziobnął

Gość Audrey1001
dlaczego nikt nie odp. ?

Gość wioas
a miałaś kiedyś tłustą paróweczkę w myszce?

Gość Audrey1001
chciałabym już zacząć zarabiać w naszym domku i dostawać pieniążki od tych panów ale mama mówi że na razie mam stać na recepcji i ładnie się uśmiechać:(

Gość sdasd
hahahhaha ale bym puknał małolatkę xd