Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helio33

Ciekawe wystawy

Polecane posty

Gość Helio33

byliście może ostatnio na jakiejś ciekawej wystawie? a może wiecie, że takowe są gdzieś obecnie? chce zobaczyć coś interesującego :)

popatrz może na stronie swojego miasta może coś znajdziesz ;) jeśli nie vvpisz vv google. pl

Gość Julie. S.
Z jakiego miasta jesteś? Bywam czasem na wystawach, bo lubię kulturę.

Gość abradab1532
Piszesz zbyt ogólnie. Przedstaw się, powiedz skąd jesteś a nie. Zobaczyć można wiele rzeczy i w wielu miastach.

No i przede wszystkim co Cie interesuje? Jaki dokładnie temat wystaw? ;)

Gość misiufisiu
Napewno w twoim regionie,mieście są ciekawe wystawy.Nie piszesz skąd jesteś i jaka tematyka cię interesuje.Pogrzeb w internecie napewno coś znajdziesz dla siebie.

Gość Helio33
jestem z Lublina a szukam czegoś oryginalnego, niecodziennego, najlepiej nie obrazy, polećcie coś.

Gość Julie. S.
Najlepiej jakbyś wyszukała w necie to co Cię interesuje. Może Twoje miasto ma własną stronkę na której jest taki mini przewodnik kulturalny?

O i ja mieszkam w Lublinie, studiuję tam. Wiesz co, poszperałam trochę w internecie i znalazłam informację,że od jutra będzie wystawa 'Mindware. Technologie dialogu' Może to Cię zainteresuje, dość nietypowa wystawa,ale ciekawa. Sama bym się wybrała, gdy będzie chwilka wolnego czasu.

Gość abradab1532
W Lublinie niebawem rusza wystawa, którą chętnie bym odwiedził, gdyby nie 450 km trasy...

Gość abradab1532
No to ładną stronę zapodałeś misiol. Znalazłem tam sporo ciekawostek i świeżych informacji wraz z kalendarzem ;) Dzięki!

Gość Julie. S.
O, całkiem fajna stronka. Dzięki, bo mi też się przyda. Może znacie jeszcze jakieś podobne na temat wydarzeń kulturalnych?

Hmm. Oprócz podanej wyżej strony kojarzę jeszcze gdzieco.pl ; również jest tam dużo informacji o wydarzeniach kulturalnych z całego kraju.

Ja osobiście ostatnio wchodzę tylko na culture.pl po to żeby sprawdzić co się dzieje.

Gość marysia99
slyszalam o tej wystawie do ktorej ktos podal link. Podobno bardzo dobra i godna uwagi :)

Gość gąsior
Ja nie jestem z Lublina, wiec nie wiem nic na temat wystawy, o której piszecie, ale wybieram się na wystawę kolekcji Ericha Marxa w Łodzi, to jedna z najcenniejszych europejskich kolekcji sztuki współczesnej. Gdyby ktoś był zainteresowany, to potrwa do 30 grudnia.

Gość marysia99
chodzi Ci o tego marxa od wspolczesnej ? ;>

Gość kalifornia5
Może być naprawdę ciekawa wystawa w Łodzi.A wiesz może czy często tam organizowane są tego typu wystawy?Nie wiem,czy będę mieć czas teraz tam pojechać.Jestem z Poznania,ale teraz nie słyszałam o żadnej wystawie.To znaczy oglądałam ostatnio wykonywane na Starym Rynku rzeźby z lodu,można to w pewnym sensie nazwać małą wystawą:)

Gość gąsior
Marx to ten od współczesnej :) ma największą prywatną kolekcję sztuki w Berlinie. Kalifornia, nie wiem czy często, ja nie jestem z Łodzi, ale mam okazję być tam przez dwa dni i postanowiłam skorzystać. A ta wystawa rzeźb z lodu, to też fajna, chętnie bym obejrzała na żywo, bo takie rzeczy to tylko w tv widziałam.

Gość zamminipo1988zwlsb
chodzi Ci o tego marxa od wspolczesnej ? ;> Jasne http://10u.nl/9

Gość sasucocom1985ccnkb
No to ładną stronę zapodałeś misiol. Znalazłem tam sporo ciekawostek i świeżych informacji wraz z kalendarzem Dzięki! Jasne http://descargariso.com/ex85

Gość chiledlotens1984hheat
O i ja mieszkam w Lublinie, studiuję tam. Wiesz co, poszperałam trochę w internecie i znalazłam informację,że od jutra będzie wystawa 'Mindware. Technologie dialogu' Może to Cię zainteresuje, dość nietypowa wystawa,ale ciekawa. Sama bym się wybrała, gdy będzie chwilka wolnego czasu. Jasne http://517.at/go/bQm4

Gość toeconttestspeed1987tyqov
O i ja mieszkam w Lublinie, studiuję tam. Wiesz co, poszperałam trochę w internecie i znalazłam informację,że od jutra będzie wystawa 'Mindware. Technologie dialogu' Może to Cię zainteresuje, dość nietypowa wystawa,ale ciekawa. Sama bym się wybrała, gdy będzie chwilka wolnego czasu. Jasne http://s.zuly.de/2poz