Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika888

Czy jestem za gruba?

Polecane posty

Gość anika888

Czesc dziewczyny.. Nie chce wam tu truc i gadac głupot, ale przez opinie innych naprawde cierpie. Mam 19 lat, 165cm wzrostu i waże 49kg.. Niestety, moi znajomi mi mowią ze powinnam schudnąc pare kilo żeby dorównac siostrze ( 163cm, 45kg). Dla mnie to chore, bo mi sie juz wydaje ze jestem za chuda; zle sie czuje , nie mam siły na nic itp.Ale przez ich opinie naprawde zaczelam wierzyc ze jestem gruba;o Dlatego chcialabym zobaczyc co wy macie do powiedzienia w tym temacie

Gość erewfrewrf3
Waga jest do przyjęcia (niektórzy tak mają), choć chyba jesteś na granicy. Ale jeśli się źle czujesz, to może rzeczywiście Jesteś jesteś za chuda, ew. się źle odżywiasz (chudy/szczupły nie znaczy zdrowy).

Gość jakieś bzdury
Twój wskaźnik BMI wynosi 18. Wartość wskaźnika BMI na poziomie 18 oznacza niedobór masy ciała. poniżej 15 - wyniszczenie 15,0 - 17,4 - wychudzenie 17,5 - 19,4 - niedowaga 19,5 - 24,9 - waga prawidłowa 25,0 - 29,9 - nadwagę 30,0 - 34,9 - I stopień otyłości 35,0 - 39,9 - II stopień otyłości 40,0 i więcej - otyłość kliniczna