Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erastnhd

Jakimi spacerówkami bedziecie wozic dzieci zima ???

Polecane posty

Gość erastnhd

Potrzebuje kupic nowy wózek i prosze polecic jakis konkretny.

Gość XLANDER
XLANDER

zima trwa tylko 3 miesiace, z czego sniegu moze miesiac jest, ja mam taki wózek http://allegro.pl/nowosc-espiro-magic-oslonka-wys-0zl-super-lekki-i1975910420.html tylko ze na 3 kółkach, brałam pod uwage lekkosc i to ze jest mały po złozeniu, małe kółka dla mnie nie problem, bo wózek prowadzi sie super, a zima jest krótka, wiec jak snieg spadnie to na sankach bedziemy jezdzic, a nie wózkiem :)

Latem worze córkę w spacerówce espiro paris . Zimą chcę żeby wózek był bardziej zabudowany i na większych kołach - z możliwością zmiany kierunku siedziska - mam tako jumper gt (wersja spacerowa) no i na duży śnieg sanki . Wiadomo , że na zakupy z sankami się nie pójdzie .

Adalis jakie sanki sa Twoim zdaniem lepsze dla rocznego dziecka te ,,wyzsze,, drewniane czy te plastikowe niziutkie? Boje sie zeby nie wylecial z tych wysokich..

Gość jkghvm
teutonia pixxel sport super jeździ po śniegu mam i polecam a sanki z oparciem, nie wyleci :)

Teraz sanki można kupić dla takich maluchów z pasami bezpieczeństwa :D w tesco są takie z pchaczem , pasami i śpiworkiem - widziałam ok 2 dni temu .