Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady szatan 666.

po co wam facet/dziewczyna?

Polecane posty

Gość jaaaaaaaa21
moze warto zaczac od tego ile autorka ma lat? Bo wnioskując bo pytaniu w temacie i prostackim zdjeciu z stopce (ktore w zamysle miałobyc chyba zabawne), autorka ma 15 lat i debatowanie o istocie miłosci jest bezcelowe

Gość szczęśliwa :)
Głupie pytanie ale wyjaśnie ci :D - żeby mieć przy sobie kogoś na kogo zawsze można liczyć -żeby dzielić z kimś swe smutki i radości -nie ma nic przyjemniejszego jak przytulić się do męskiego ramienia - żeby mieć wspólne cele i dążenia - żeby serce było wypełnione miłością inną niż do mamy itp. -żeby planować wspólne życie, to miłe uczucie - super jest ta chemia, ten magnetyzm który sprawia że chcemy tą osobę widzieć... druga polówka dodaje życiu sensu :D

Gość baran oporowy
do pomnażania swoich problemów bo dziewczyny to kłopoty

baran ja bym to samo dodala tylko o facetach. jestescie prosci w budowie ale w obsludze to czasami zadna instrukcja nie pomoze :)

Gość baran oporowy
coralick oczywiście że możesz odwrócić dodaj tylko , że kobiety są skomplikowane w budowie i proste w obsłudze udając skomplikowane

czsami są sprzeczki i problemy,jak w życiu... :) ale i tak warto kogos mieć, więcej jest na plus niż minus no chyba że ludzie do siebie nie pasują

baran to jest caliem prawdopodobne, dziwi mnie wiec fakt dlaczego macie takie klopoty z rozszyfrowaniem nas?? :)

szczesliwa jasne ze tak... tylko czasami sie okazuje tez ze zylas z kims kilka, kilkanascie lat, kilkadziesiat czy ile tam i okazuje sie ze wasze poglady na zycie sa tak skarajnie rozne ze nie mozecie sie dogadac a chcecie z tym kims byc i co wtedy?

Gość baran oporowy
coralick wasz zmienność powoduje trudności , bo jeżeli do każdej sytuacji możecie zachowywać się aktorsko w różny sposób , to mimo że powód jest zupełnie banalny urasta on do rangi stratosfery

Życie z kimś to jeden wielki kompromis, fakt że jakludzie maja inne poglądy, inne podejście to może być wtedy bardzo ciężko i trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy jest się zdolnym do ciąglych kompromisów bo inaczej się pozabijacie. Ja z partnerem mamy takie samo podejście do życia ale też są czasem sytuacje kiedy ktoś z nas musi ustapić, wazne jest żeby zachować umiar i równowagę ... :)

oj baran... znowu nie takie swietne z nas aktorki :) prawda jest taka ze i tak my bez was czy wy bez nas nie dalibyscie rady... :) wiem ze samotnosc jest do bani ale czasami czlowiek mniej sie meczy w samotnosci niz z kims drugim. byc moze przemawia przeze mnie obecna sytuacja ktorej jestem poddawana wbrew mojej woli. a mialam nie byc stronnicza :( nie wyszlo

Gość prawda taka jest
tak jak czytam to forum, to wszyscy nagle mówią o miłości itp, a kto zakłada topiki gdzie mowa o pierdoleniu wyzutego z miłości. Prawda jest taka większość ludzi jest z kimś dla sexu, dzisiejsze pokolenie to pokolenie egoistów zdolne do miłości samego siebie

Gość baran oporowy
Coralick jak człowiek ma być z kimś aby się bardziej nie męczyć , to ma się to nazywać związkiem?

Gość baran oporowy
jak bum cyk cyk jak laska jest przebojowa to szuka przebojów

Gość opuścić
aby niezabłądzić

Gość uhauha
Zeby miec z kim legalnie uprawiać sex :D

Gość opuścić
uczuleni wiedzą ja nie wiem