Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artur92

jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze??

Polecane posty

mam taki problem, a mianowicie równy miesiąc temu współżyłem z swoja dziewczyna. akurat 9-ego skończył się jej okres a 10 współżyliśmy. byliśmy napaleni i tak szybko zakładałem gumkę że pomyliły mi się strony i zaraz szybko zmieniłem na odpowiednia stronę, możliwe ze na moim penisie było trochę tego śluzu co wydziela się po podnieceniu. czy moja partnerka może być w ciąży?

Gość no skoro jest
to nie matematyka. Możliwośc jest zawsze. Czemu nie zrobi testu -miesiac po będzie wiarygodny.

Wydaje mi się że nie Trochę za mało szczegółów by stwierdzić to ze 100% pewnością ale myślę że musielibyście mieć cholernego pecha żeby wpaść Także nie stresujcie się:)

zapomniałem dodać ze dzisiaj rano było jej niedobrze. trochę jednak się boję bo moja partnerka jest młodsza:(

Gość test, test i jeszcze raz
test. 9 dzień cyklu a jak długie cykle ma? Bo jeśli ok 28-30 dni to spokojnie plemniki mogły doczekać do owulacji. Test róbcie.

Gość uhauha
Na co młotki czekacie, są testy ciążowe a ci kurnia pytają na kafeteri jakby tu jakieś wróże przesiadywały

pewnie zaraz napisze że nie zrobią bo się boją. :O

Gość uhauha
Nie, nic nie napiszą, a nie pójdą po test, bo to wstyd powiedzieć w aptece: poproszę test ciążowy. :D Na bzykanie mają odwagę, a do najprostszych rzeczy już nie, wolą zapytać na forum czy dziewczyna jest w ciaży, hahaa, patologia :D

Może było jej niedobrze ze strachu?:PMi przed okresem zawsze jest niedobrze A w ciąży czułam się świetnie Także to nie zawsze jest objaw ciąży Poza tym jeśli po złym nałożeniu prezerwatywy nie doszło do wytrysku to szansa zapłodnienia jest minimalna!

Gość ale te baby są głupie!!!!!!!
autor nie napisał że to 9 dzień cyklu, tylko że to było jeden dzień po okresie :) Powiem ci tylko jedno autorze - mdłości 1 dzień po spóźnionym okresie to raczej na zatrucie pokarmowe wskazują a nie na ciążę :) Mdłości w ciąży występują w 2 miesiącu. I wszystkie inne objawy oprócz braku miesiączki w tak wczesnym okresie to tylko wkręcanie się albo nerwy :)

Gość uhauha
e tam, lepiej sie głowić przez parę miechów i każde pierdnięcie i twardszy cycek przypisywać ciąży,niż zwyczajnie skoczyć po test :-O

nie doczytalam to fakt ale skąd ktokolwiek ma wiedzieć ile dni trwał jej okres to raz a dwa jak długie ma cykle hm?

ostatnio na kafe dowiedziałam się ze ból głowy przed okresem to objaw ciąży

no nie powiem bo boimy się trochę, ale jeśli przez ten weekend nie będzie okresu to pójdziemy po test . okres zaczoł się w zeszłym miesiącu 4 listopada, a rożnie to bywa z jej okresem, czasem jest regularny a czasem nie. dodam jeszcze że dziewczyna jest chora na tarczyce i bierze od 5 grudnia leki o nazwie euthyroks 50. tak mnie zebrało żeby napisać na forum o poradę. wielkie dzięki za pomoc:)