Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankodowas

Jak to robicie, ze macie duzo znajomych?

Polecane posty

Gość pytankodowas

jw.?

Gość teeeem
zakladamy konto na naszej klasie i wszystie przypadkowe ryje umieszczamy w znajomych :classic_cool::D

Gość są piękni, pewni siebie
cwaniakują i udają zajebistych poprzez wywyższanie się nad innymi, takna prawde są żałośni

Gość cóż
nikt nie ma ogromu znajomych każdy się tylko nimi chwali

Gość ja znam osoby które mają dużo
znajomych, codziennie ktoś puka do ich drzwi i dzwoni zapraszając gdzieś więc nie gadaj głupot że nikt ;O

Gość pytankodowas
sa tacy co maja duzo znajomych wiem o tym, ale skad oni ich biorą. Kiedys ktos mi powiedział ze poporstu maja tyle znajomych bo rozbia z nimi jakies interesy i rączka rączkę myje

Gość teeeem
a ty zazdroscisz ze ktos jest ponad ciebie robi interesy, udane interesy do tego ma znajomych :D

Gość smutna kobieta 00
nie zazdroszcze, pytam grzecznie

Gość Forever Alonek
Jak poszedłem do szkoły to zawsze mnie to zastanawiało skąd znają się ludzie z różnych miejscowości i po dziś dzień mnie to zastanawia, bo ja tylko łapałem kontakt (i tak marny) z ludźmi w klasie i na tym... koniec.

Gość ja mam bardo wielu poniewaz
raczej latwo nawiazuję kontakty ( potrafie zagadac chocby do osoby w sklepie itd). Nie mówiąc o uczelni , pracy, poza tym bardzo duzo działam spoleczznie, poznaję ludzi przez znajomych. Podstawa to życzliwe zainteresowanie innymi , no i usmiech. Nie nawiązuje oczywiscie znajomosci na siłę i z byle kim, ale jest wielu ludzi od ktorych chcę sie dowiedzic czegos ciekawego, z ktorymi mam prawdopodobnie wspolne zainteresowania. Nikt sie nie obrazi, jesli się go zagadnie .Wiek, płec itd nie ma znaczenia.

Gość ja mam bardzo wielu poniewaz
wielu poznalam tez za granicą, mimo ,ze wiem, ze nie mówie perfekcyjnie w obcych językach, ale pamietam, ze najwazniejsze jest nie to, jak mówisz, ale co masz do powiedzenia i czy sie dogadasz. A naprawdę jest wiele tematów intereseująch dla ludi z róznych państw i kultur. To moge doradzić.

Gość cvxxcvcvcv
pytankodowas - nie wiem od czego to zależy. Chodziłam do dwóch liceów, teraz na studia (jestem na II roku, koleguję się też z I rokiem). Chodzę na zajęcia filmowe i na chór (mam tam kilku dobrych kolegów/przyjaciół), kiedyś majstrowałam coś z fotomodelingiem. Mój brat natomiast siedzi w kartingu od kilku lat, więc jeżdżąc z nim na zawody poznaję wielu ludzi. W zeszłym roku pojechałam na obóz językowy do hiszpanii, a w tym roku jadę ponownie ale w inne miejsce... no i tak z miejsca do miejsca, i ludzi poznaję

Gość Flamethrower
Podobno jak się nie ma ojca to się nie potrafisz tak po prostu kolegować z ludźmi.

Gość ja mam bardzo wielu poniewaz
Podstawa - mieć wiele zainteresowań, działac aktywnie ( wtedy jest sie wsrod ludzi) , byc zyczliwym i mniej myśleć o sobie , zwlaszcza o tym, jak sie wypada- a bardziej o innych.

Podstawa to dbać o znajomych, pamiętać żeby zadzwonić ,umówić się na kawę , zaprosić do siebie itd

Gość no właśnie, ja jhestem bardzo
otwarta i miła, poznaję cały czas kogos nowego, ale potem sie nie odzywam :O bo mi sie nie chce

Gość Flamethrower
Po jakim czasie dodajecie tych ludzi do znajomych na Facebooku?