Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmm1234

Kobiety z tego forum

Polecane posty

Gość hmmmmmmm1234

Czytam sobie to forum od jakiegoś czasu i się zastanawiam kim są w rzeczywistości ludzie z tego forum. Większość kobiet, która pisze jakie to są piękne i jakiego mają super faceta w rzeczywistości są zapewne samotnymi paszczurami. Nie chcę nikogo obrażać tylko trochę nie rozumiem idei po co wymyślają sobie jakieś rzeczy. Wychodzi też wasza prawdziwa natura - czyli po prostu jesteście zwierzętami. Czytając takie tematy jak "do czego byscie sie nikomu nigdy nie przyznaly" dochodze do wniosku, ze gardze wami, nawet jesli tylko 10% z tego co tam piszecie jest prawdą. Dobrze, ze istnieje takie forum, gdyz moge dowiedziec co sie dzieje w waszych porabanych glowach. Czekam teraz na podszywy pod moj nick i wrzuty, bo tylko do tego sa zdolne wasze ograniczone umysly. Na koniec - to bylo do WIEKSZOSCI kobiet z tego forum(i ogólnie), nie do wszystkich, poniewaz istnieja jeszcze kobiety normalne i inteligentne, ktore serdecznie pozdrawiam :)

Gość józef oleksy [w autobusie]
nuda :classic_cool:

Czytam sobie to forum od jakiegoś czasu i się zastanawiam kim są w rzeczywistości ludzie z tego forum. Większość kobiet, która pisze jakie to są piękne i jakiego mają super faceta w rzeczywistości są zapewne samotnymi paszczurami. Nie chcę nikogo obrażać tylko trochę nie rozumiem idei po co wymyślają sobie jakieś rzeczy. Wychodzi też wasza prawdziwa natura - czyli po prostu jesteście zwierzętami. o kurva! jasnowicccc kryjta się!

Gość milivanilii
eh, czego to słaby umysł z nudów nie wysmaży...

Gość pumpernikiel spleśniały
wow

Gość PołamanaSzesnastka;
Lepiej udawać idiotę na forum, niz być idiotą w zyciu.

Gość łuhułuhu hu hu
łolaboga! jak się strrraasznie przejęłam.... :(

autorko.. popieram Cię :) niestety to jest internet.. takie osoby jak te które podpisały się pod Twoim postem udowadniają tylko jakie puste pały tu siedzą.. Są ludzie którzy maja problemy, którzy potrzebują czasem słowa otuchy, wsparcia.. a czasem spotykam takie odpowiedzi że aż cycki opadają.. Ludzie czasem mają potrzebę wygadać się komuś obcemu.. z punktu widzenia psychologicznego to pomaga.. szkoda tylko, że często tematy są z tyłka, a odpowiedzi wcale nie lepsze. Pozdrawiam Cię serdecznie :) A dzbanom i młotkom życzę więcej mózgu i mniej kompleksów..

Gość łuhułuhu hu hu
radzę zad trzymać ściśnięty bo można popuścić! łahahahahahahahaaaa

hehe i tak odnośnie tych pasztetów itp o których pisałaś... UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ :D

Gość sar4t
a nie przyszło ci do glowy ze psiza prawde ociemnieńcu?

Gość łuhułuhu hu hu
aloj4885 "hehe i tak odnośnie tych pasztetów itp o których pisałaś... UDERZ W STÓŁ A NOŻYCE SIĘ ODEZWĄ " jaka szybka i konstruktywna samokrytyka gratulować :)

Gość milivanilii
aloj... no nie mal prędkośc światła

Gość hmmmmmmm1234
JESTESCIE KURWAMI

Gość hmmmmmmm1234
Pozdrawiam aloj4885 :) Odpowiedzi, ktore sie tu pojawily tylko potwierdzaja moja opinie, jak chcecie krytykowac to chociaz nauczcie sie sklejac zdania, bo wiekszosc odpowiedzi jest na poziomie intelektualnym gabki(autorek zapewne tez) :)

ej ja też ani razu nie kłamałam więc czuję się pozdrowiona :D ale od razu widać kto tryska inteligencją w tych odpowiedziach :D ludzie.. jak reagujecie jak EDZIA GŁUPTAK (nick sam świadczy o poziomie rozwoju umysłowego), czy też łuhułuhu hu hu świadczy to tylko o tym że bierzecie te słowa do siebie :) czyli to tak jakbyście o sobie czytały/li .. co? ;D

Gość hmmmmmmm1234
'jestescie kurwami' juz sie podszywy zaczely, normalni ludzie dostrzega roznice poziomu w wypowiedziach moich, a podszywow :]

TakaMALAjedna proszę przyponij mi wątek bo wczoraj w kilku uczestniczyłam i pamiętam że pisałyśmy ale nie pamiętam o czym :D ale u mnie to normalne.. dlatego mozna mi powierzać wszystkie tajemnice bo pamiętam z kim rozmawiałam, że mam czegoś nie mówić.. ale nie wiem czego bo zapominam o czym była rozmowa... Przepraszaaaaam.. :)

nie.. nic nie pisała.. mam nadzieję, że dziewczyna się pozbiera jeśli to o czym pisała było prawdą.. :( Edzia wybacz ale jesteś dla mnie zbyt inteligentna żebym mogła z Tobą rozmawiać.. :) Ciebie żegnam i życzę miłej zabawy klockami lego. Zbuduj sobie odrzutowiec i się wypi* w kosmos może znajdziesz tam kogoś na swoim poziomie :P

Gość łuhułuhu hu hu
towarzystwo wzajemnej adoracji już w komplecie? i jak? lepiej teraz? jak pięknie można nabrać szacunku do samego siebie, kiedy jeszcze ktoś myśli tak samo jak my, nieprawdaż? :)

Gość łuhułuhu hu hu
"Edzia wybacz ale jesteś dla mnie zbyt inteligentna żebym mogła z Tobą rozmawiać.. Ciebie żegnam i życzę miłej zabawy klockami lego. Zbuduj sobie odrzutowiec i się wypi* w kosmos może znajdziesz tam kogoś na swoim poziomie" i jak pięknie można wygrać argument za pomocą kilku poniżających słów, prawda? i wcale dużo rozumu na to nie potrzeba, ani wysiłku a i nadzieja zawsze, że wyznawcy tej samej jedynie słusznej filozofii zaraz do nas dołączą i nam zawtórują i wtedy zrobi nam się koło serducha tak milutko, że joj :)