Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkkkkkkkkkkkkmk

co to za choroba?????????????

Polecane posty

Gość mkkkkkkkkkkkkmk

mózg mi pulsuje,i czuję jakby płonął i nie mieścił się w glowie..to deto mam takie pr5zeblyski takie punkciki małe jakby gwaizdki widzę srebne ,złote..czasami

Gość palisander
jeź na dyżur do szpitala - to moze byc groźne

Gość mkkkkkkkkkkkkmk
a te punkciki srebrne to normalne?

Gość ja mam prawie 28 lat,
migrena??

Gość mkkkkkkkkkkkkmk
zdarza mi się że drzy mi glowa przez arę sekund takie niewielkie drgawki

Czesc, ja pisalam wczoraj na kafeteri o podobnej sprawie. Ja mam to samo co Ty, tylko, ze mi pulsuje tylko prawa czesc mozgu... (takie mam wrazenie) czasami boli ale to nie jest migrena na 100% ja juz bylam z tym w szpitalu powiedzili, ze nic mi nie jest (zadnych badan nie zrobili) wyslali mnie do mojego doktora, poszlam i zbadala mnie i powiedziala, ze w ten poniedzialek mam przyjsc na badanie krwi, ona sama nie wie co to moze byc. Juz tak mam od 2 tygodni, nie rodze sobie fizycznie i psychicznie, zalamuje sie i te mysli ... caly czas sobie wmawiam, ze to cos powaznego. Spac nie moge...

Gość ja cię pokocham i przechędorzę
migrena, na 100%

Ja mam czesto takie latajace srebrne punkciki przed oczami i myśle ze jest to spowodowane zmeczeniem.Nie przejmuje sie tym za bardzo a moze powinnam?Dodam ze spie na dobę 5-6 godz czyli zdecydowanie za malo :O

Gość może być aura
migrenowa - migrena to niekoniecznie ból głowy. Ale najlepiej sprawdzić u neurologa.

Ja wczesniej tez myslalam, ze to moze byc zmeczenie ale sie przekonalam, ze jednak nie. Od tygodnia jestem na zwolnieniu, nie robie doslownie nic, nie pracuje, tylko odpoczywam, zdrowo sie odzywiam (tak mi sie przynajmniej wydaje) biore witaminy, nie pije, nie pale. A z dnia na dzien jest coraz gorzej... a lekarze karza tylko czekac... nie wiem na co, chyba na smierc. A jeszcze dodam, ze mi sie kreci w glowie czesto.

no z takimi sprawami to nie ma żartów, trzeba szukać specjalistów i jak lekarz mówi żeby czekaj, to najlepiej iść do kolejnego po opinie, może któryś pomoże a jak nie to do piachu