Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

|||O...N...A|||

Robicie już dzisiaj porządki przedświąteczne???

Polecane posty

Gość paulinaa, ..,
Już zrobiłam. Okna umyłam, i nie atakowały mnie biedronki.

Gość jak ja slysze o swiatecznych
porzadkach to zastanawiam sie czy ludzie sprzataja tylko 2 razy do roku ze im to tyle czasu przed swietami zabiera? Ja sprzatam co kilka dni, okna myje wedle potrzeby, przed swietami nie robie jakichs specjalnych porzadkow bo m mam zawsze czysto

Nie chodzi o to,że sprzątamy dwa razy do roku... Ja okna czyszczę raz w miesiącu,a nie raz nawet częściej....ale chodzi o to,że to dla niektórych wyjątkowy czas(np.dla mnie)I sprzątam wszystko od podstaw dokładnie :D OJJJ musi spaść bez śniegu nie będą to prawdziwe święta...:(:(:(

Gość balbeeena
Wypowiedziałabym się, ale nie chcę się denerwować tymi wszystkimi jęczącymi kwokami, które zaczną zaraz te swoje stęki o tym, że mamy pewnie syf w mieszkaniu przez cały rok, że prezenty kupujemy i jesteśmy ofiarą komercji, że utrzymujemy modę PRLu i żremy karpia w wigilię... Nie chce mi się, wyłączam kompa i idę cieszyć się z tego, że śnieg za oknem i święta za chwilę :P :) 🖐️

no chciałabym się za to zabrać, ale jakoś nie mam nastroju na to :P jak będę miała mniej pracy to wtedy :)

balbeeena nie ma co się przejmować ludzmi którzy patrzą żeby tylko dopierdolić!!! Coś im nie pasuje to niech nie wychodzą na ten temat.PROSTE!

Gość Nie robię porządków
I tak mam zawsze w miare ogarnięte, a nikt do nas nie przyjezdza więc nie szaleje