Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeaaam

Czy moge być w ciąży ? Czy to możliwe ?

Polecane posty

Gość meeeaaam

Kobitki mam wielki problem, a raczej dylemat. Mam 18 lat, miesiączkuje od 6 lat ( czasami nieregularnie do max 5 dni ). Uprawiałam seks ze swoim chłopakiem ponad 2 miesiące temu. 2 tygodnie po zdarzeniu dostałam okres - normalnie w terminie tak jak powinnam, trwał normalnie 5 dni. Wszystko było ok, teraz okres powinnam dostać 12 dni temu i niestety go nie mam. Oczywiście zabezpieczałam się, na pewno prezerwatywa nie pękła i nie spadła, zdaje sobie sprawe z tego że kochałam sie gdy miałam dni płodne. Strasznie się boję, ze jestem w ciąży. Wiem ze to bardzo małe szanse, ale jednak stres jest. 2 dni temu wykonałam test ciążowy - negatywny, jednak testy sa omylne. Tak podsumowując: -uprawiałam seks z zabezpieczeniem -2 tyg po dostałam okres -teraz niestety brak drugiego okresu już 12 dni -test wyszedł negatywny pomóżcie, jakie są szanse że zaciążyłam ? strasznie się boję ! jakie sa pierwsze objawy ciązy ? byłby to 6-7 tydzień ...

Gość kochaanka od kochania
idź do lekarza, zób badanie krwi a nie tu pitolisz i się nakręcasz, skąd my kuźwa mamy wiedzieć czy zaciążyłaś?

Gość wszystko jest moizliwe
ale my rentgena w ocach przez neta nie mamy...zrob jeszcze jeden test i idz do gina, a nie my bedziemy debatowac jestes w ciazy czy nie...jak Ci pwoiemy ze nie tzn ze na 100% nie ejstes? No dziewcyznko

Gość moja żona tak miała
był seks, okres...potem nic... nasz syna konczy w styczniu 10 lat:D:D:D

Gość tempa strzalo
oczywiscie ze mozliwe....jak zaczelas sie stukac....to mozesz zaciazyc w kaxdej chwili... bedzie dziewczynka....na 100% bylo o tym myslec zanim popuscilas szpary

Gość tempa strzalo
z peezda nie ma zartow....tego tez nie wiedzialas?

Gość bardzo małe szanse
Dzisiejsze testy po tak długim czasie nie powinny się mylić, ale do ginekologa idź. Ja myślę, że to po prostu jakieś zaburzenia hormonalne, być może spowodowane stressem.