Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sliczna ale widzaca koniec

rak atakujący w błyskawicznym tempie

Polecane posty

Gość Nie mam raka
Ja zniszczyłam raka dzięki bioenergoterapii, a też myślałam ze już bedzie koniec. Nie poddaj się i walcz do końca. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia

Gość winiaryziom
sprawdz METODE NATURALNEJ ABSORBCJI INFEKCJI tzw. metoda ANI podobno w 100% jest wyleczalność. Babka ktora miala raka piersi z przerzutami na wszystkie organy się wyleczyła. Ten facet który to opracował sam miał raka TRZUSTKI a jak wiadomo to jest chyba najgorszy rak, wyleczył się w 100%. Troche to trwa, ale moim zdaniem warto spróbować. obejrzyj sobie (jest 6 odcinkow) http://www.youtube.com/watch?v=QhcPtQpH2L4

Gość winiaryziom
do mnie najbardziej przemawia to co ten lekarza mówi. przecież rak to ani bakteria ani wirus, dlatego nie mogą znaleźć leku na raka.

Gość pokrzywa pokrzywa
herbaty z pokrzywy i napar z pokrzywy no przysięgam że to niszczy komórki rakowe bliska mi osoba po prostu wyzdrowiała tak a nie napiszę tu pod czarnim nikiem bo zaraz mnie wyśmieją ja teraz Ci pisze poważnie codziennie no z 2 herbatki z pokrzywy uwierz mi, i mozesz poczytac książki Stefanii Korżawskiej, swojego dziadka z cukrzycy wyleczyłam, nie musi brac już insuliny dzięki ziołom naprawdę a sama w to nie wierzyłam jeszcze 2 lata temu...

Gość pokrzywa pokrzywa
aha i jeszcze jest taki ksiądz z Brazylii bodajrze Ojciec chyba John (nie pamiętam imienia), on uzdrowił wiele osób własnie ze śmiertelnych chorób poczytaj tylko o nim do niczego nie zmuszam, moja mama była u niego na mszy jak był w Polsce i widziała jak osoby mdlały jak ich dotykał a potem tylko podchodził i mówił przez mikrofon ile osób i z czego wyleczył, nie znając oczywiście ich mówił że np zabrał chorobę raka żołądka itd... a ludzie tylko stali w szoku...

Kochana, bede sie za Ciebie modlila, strasznie mi smutno. Nie wiem, co napisac, bo wiem, ze takie slowa, jak trzymaj sie dzielnie, nic tutaj nie dadza:( Ogladalam kiedys Magde Prokopowicz, ona wygrala z rakiem, teraz pomaga innym, cudowna kobieta, silna i do tego taka sliczna. Dlaczego los jest taki niesprawiedliwy???

Nie sądziłam że tak dużo osób mi odpisze, czytam , przegladam różne artykuły podane przez Was i myślę jak najszybciej się na coś zdecydować. Dla nie mam raka jak te zabiegi wyglądały i po jakim czasie miałaś poprawę. Dużo też czytałam o tej metodzie i czy nie masz nawrotów choroby.

Gość calinessa1
Sok noni jest drogi bo warty tej ceny. Indianie mieli swoje tajemnice lecznicze, noni jest jedną z nich. Swoją drogą w porównaniu do ceny życia to są marne złotówki. Czasem nie warto przeliczać i tracić szansę. To takie moje przemyślenia. http://suplementyheleny.pl/sok-noni/ dla przypomnienia. Śliczna bądź piękną ale widzącą swoje uzdrowienie, proszę, wyobrażaj to sobie jak najczęściej. Pozdrawiam ciepło.

Drogie Panie jestem już wyładowana z kasy i chodzi mi o jakieś tanie sposoby bo gdybym odeszła nie chcę zostawić za sobą długów.

Gość proszę osoby chore na raka
o pomoc w badaniach. Piszę pracę na temat niekonwencjonalnych metod leczenia onkologicznego. Chętnych proszę o maila. dostaniecie Państwo maila zwrotnego z ankietę do wypełnienia. magda.s-kis@o2.pl

Gość A próbowałaś skonsultować
się z kimś, kto praktykuję metodę HIPEC? Lekarze z kliniki chirurgii onkologicznej uniwersyteckiego centrum klinicznego w Gdańsku robią zabiegi operacyjne z wykorzystaniem tej metody. Jeżeli są to przerzuty z narządów rodnych, to polecam skonsultować się z dr Jastrzębskim z ww. kliniki. Zobaczysz, co Ci powie. Zabieg polega na wycięciu przerzutów i płukaniu jamy brzusznej ciepłą chemią.

HIPEC, to może płatny by był w jakiejś prywatnej klinice. W UCK płacić nie trzeba, a z tymi swoimi wywodami, to się wypchaj. Wszyscy z kafe wiedzą, że jesteś idiotą i nikt nie chce czytać tych twoich głupot. Wszyscy mają ciebie dosyc.

Gość No ale towiększość tak
No to już ja załatwia lekarze na cacy,jak wezma ja w swoje rece,przeciez to co oni robią to zabójstwo A próbowałaś skonsultować

Gość Nie mam raka
Zabiegi miałam wykonywane kilka razy w tygodniu. Moje były normalne jak ja ci inaczej opiszę. Po kilku byłam coraz mocniejsza a następnie badania i diagnoza nowotwór zniknął. Minęło już trochę czasu i nie mam nawrotów i chociaż tego się bardzo obawiałam.

Jesteś żałosny. Tobie już nic nie pomoże.

Max Zander vel Klaun - masz na kafeterii 14330 postów co dowodzi, że jesteś uzależniony od komputera - zacznij się leczyć, może jeszcze nie jest za późno.

Gość calinessa1
Najtaniej wychodzi gdy się stosuje profilaktykę czyli zdrowy styl życia itd, teraz to już wóz albo przewóz, może szczęśliwie znajdziesz coś tanio i skutecznie czego Ci życzę.

Zdecydowałam ostatecznie będę się leczyć u bioenergoterapeuty, proszę gdy macie namiary na dobrego specjaliste z okolic Częstochowy, Katowic lub z tych okolic proszę napiszcie.

Gość PISZĘ DUZYMI LITERAMI
ALE SOK Z NONI TRZEBA WYPIĆ W CIĄGU 19 DNI OD OTWARCIA GO I ZAWSZE 3 GODŹ PRZED POSIŁKIEM NAWET PRZED PICIEM ZWYKŁEJ WODY WIEM BO STOSOWAŁAM KILKA MC 50 ZŁ BUTELKA W APTECE KOSZTUJE

Gość a ja wiem//
Bliska mi osoa leczyła sie u Janusza Bąka który przyjmuje w okolicahc katowic bodajże (goczałkowice miedzy innymi).Lekarze nie widzieli szans, nie wiedzieli także co jej jest.Po wiztach u bioenergoerapeuty była porawa na wiele wiele lat.Skoo nie ma zadnych innych szans, można tego spróbowac,prawda.Wpisz sobie w google.

Gość a ja wiem//
i chyba było wartko, skoro jeżdżą do niego osoby z całej Polski, t ao której mówie,z zielonej góry.

Gość janusz2008
no i dobrze ze nie wierzysz, zaawansowany rak to koniec i co sie czarowac zamiast dope na forum plaszczyc rusz sie i pozwiedzaj kraj, zanim oczy zamkniesz

Dzięki ale ten Pan już odpada nie ma dobrej opinii.

Rozmawiałam z rodziną na ten temat i między innymi mój wujek opowiedział o tym Panu i zabiegach na jego osobiei to mi dało dużo do myślenia. Wolę więcej nie komentować

Gość janusz2008
na tym forum sie wyleczysz durne prowo czemu nie wejdziesz na forum medyczne? POTZREBUJESZ SIE PODWARTOSCIOWAC UWAZAJ ZEBYS TEGO RAKA NAPRAWDE NIE DOSTALA TEPA DZIDO

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
sliczna ale widzaca koniec zastanawiam się czemu szukasz pomocy na kafeterii? Są inne, bardziej odpowiednie i profesjonalne strony, które służą pomocą ludziom chorym na nowotwór. Masz wyniki swoich badań?

Może macie rację poszukam gdzie indziej. Dziękuję za miłe posty i życzę Wam zdrowia Justyna B.