Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amloneta

Dlaczego studia na polskich studiach sa tak ciezkie?

Polecane posty

Gość Amloneta

Amerykanie tylko imprezuja. A my - uczymy sie od rana do wieczora bez czasu na jedzenie. Dlaczego jest tak ciezko?

bredzisz jak potłuczona, nie spotkałem studenta, który tylko by się uczył. Ci którzy nie imprezują (bo na przykład nie lubią, robią wiele innych rzeczy, chociażby pracują.

Gość Amloneta
Czyba studiujesz jakis drugorzedny kierunek. Na moich studiach nie ma czasu spac, a co dopiero pracowac

Gość Amloneta
Budownictwo

Gość Amloneta
yyyyy truszkawki?

Gość może się za dużo filmów
amerykańskich naolglądałaś?

znałem wiele osób na budownictwie i bardzo się dużo bawiły. Więc albo jesteś tępa i rzeczywiście musisz się uczyć non-stop, albo w ogóle nie studiujesz i powtarzasz co Ci ktoś powiedział. Pedagogikę to pominę litościwym milczeniem, bo tego nawet studiami nazwać nie można. Żeby zostać bezrobotną wcale nie trzeba przez 5 lat udawać studiowania

Gość zezowata baba
yyyyy hehe zartowalam, hihi cudem zdalam OHAP:) wybaczcie juz pojde tato mnie do łoza woła🖐️

Gość cvxx
sa kierunki ktiore faktycznie nie wymagaja duzo czasu a sa takie ze nie ma kiedy spac. zalezy to tez od predyspozycji kazdej osoby i inteligencji ja np studiowalam anglistyke na kulu i koles na pierwszych wykladach oznajmil nam: zapomnijcie o zycoiu towarzyskim bo nie bedzie go w waszym zyciu przez najblizsze lata i..mial racje. naparwde nie bylo kiedy sie spotkac, non stop zakuwanie. i powiedzial to profesor-osoba obiektywna wiec cos musi byc na rzeczy...

Gość Obojetnie co studiujesz
Fakt, że nie potrafisz sklecić zdania w ojczystym (jak mniemam) języku, źle o Tobie świadczy jako o studentce. "Studia na polskich studiach" - super.

Gość cvxx
taaa bo ty nigdy bledu nie popelniles w zyciu...hipokryzja ludzka nie zna granic