Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta ..........

moj facet pomaga innym, ale nie mi

Polecane posty

Gość marta ..........

Ktos go prosi o cos, robi. Ja prosze i nic.Rzygam juz.

Gość jakie wy dziwne jesteście
zmień faceta

Gość jakie wy dziwne jesteście
chciałaś się pochwalić facetem czy rzyganiem?

Gość gzuhhhhhhhhhhh
w niczym Ci nie pomaga ?????

Gość gość
Mam to samo.Sama malowalam pokoj.sama dom na zewnatrz.Sama przepycham zlew jak sie zapcha.Sama sprzatam gotuje piore.On przychodzi z pracy i lezy do wieczora bo zmeczony.Rozmawialam z nim aby zaczal mi pomagac bo ja tez pracuje zaznacze ze mamy 5-letnie dziecko.I juz jestem zmeczona .A on kobieta jest od prowadzenia domu a facet od remontow.Wiec mowie jesli facet od remontow to dlaczego meskie sprawy musze robic mam na mysli malowanie scian.A on zaczelas malowac to sobie maluj.Poklucilam sie ostro bo nie wytrzymalam nie jestem cyborgiem.On walnal focha i od czterech dni jego obiad laduje w kuble bo nie je.Dzis ugotowalam dla dziecka obiadek ja zjem byle co.Nie bede marnowac pieniedzy na kupno skladnikow na obiad i aby go wieczorem wyrzucac w kubel.Sex?jak ja nie zaczne on pierwszy nie podejdzie.Czuje sie jak sluzaca przybita do podlogi a on pan i wladca.Mam dosc.Robie strajk i albo sie zmieni albo zegnam.

Gość gość
Powiem tak: narzekające tu - jesteście z rodzaju kobiet, które biorą byle kogo, a potem zakładają temat o tym, jakie jesteście nieszczęśliwe. Ty autorko - bo facet z którym jesteś, nie "pomaga", a ty z 12:30 -bo wzięłaś na siebie wszystkie obowiązki i on o tym dobrze wiedział od początku. Jedna i druga wiedziałyście od początku jakich wybrałyście sobie partnerów i godziłyście się tym samym na swój los. Człowiek winien używać swojego mózgu i rozwiązywać swoje problemy z tym, z kim jest. A jeśli nie potrafi, to..du/pa blada! :D