Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohalaaa

mam do was wszystkich pytanie co do pewnej sprawy odp plis

Polecane posty

Gość ohalaaa

czy mieliście kiedys w zyciu bardzo ciężki czas co trwal z 2-3 lata i przez ten czas bylo bardzo zle, zerwania rostania, zdrady, problemy w szkole,pracy ogólnie nie chcialo wam sie żyć .. a teraz możecie powiedziec ze ten czas już minoł i wreszcie jest dobrze!! pytam bo u mnie taki zły czas trwa juz z 3 lata i zastanawiam się czy to ze kiedys po burzy wychodzi słońce to tylko powiedzenie czy tak jest w życiu bo już nie mam sił eh:(

Gość ohalaaa
ja mam ten problem że tkwię w czyms bardzo dziwnym i nie umiem tego przerwac juz 3 lata i przez to mam same problemy i stany depresyjne i nie wiem co gorsze czy sie rozstac czy przerac ale boje się ze wtedy ebdzie ejszcze gorzej zemną ..

Gość ruda i wredna czarownica
hm przechodzi jak sie cos robi zeby przeszlo...

Gość palisander
zanies problem Bogu zawsze tak robię i zawsze skutkuje :)

Gość ohalaaa
a wy mialyscie kiedys tak ze już myslalyscie ze juz nigdy nie bedzie dobrze a jednak bylo?

Gość gwoli wyjasnienia...
co to znaczy, ze tkwisz w czyms bardzo dziwnym?

samo nic sie nie poprawi,zacznij od zmiany sytuacji,czyli jesli tkwisz w jakims toksycznym zwiazku koniecznie go zakoncz!moze na poczatku bedziesz zalamana ale potem bedziesz szczesliwa,ze taka wlasnie podjełaś decyzje!!po slubie z takim czlowiekiem bedzie tylko gorzej,na pewno sie nie zmieni,bo jesli teraz Cię zdradza to potem tym bardziej będzie i tylko bedziesz sie wstydzic i plakac,a jesli sie klocicie to jest opcja ze po slubie zacznie nie tyle ze meczyc Cie psychicznie ale byc moze tez uderzy...Ja w takim zwiazku tkwilam ponad dwa lata,nabawilam sie nerwicy lekowej,depresji az w koncu cos peklo i w tej chwili jestem prawie 4 lata po slubie z czlowiekiem ktory o mnie dba,stara sie codziennie zeby mi nicczego nie brakowalo i zadnej deresji nie mam,wrecz przeciwnie!takze do roboty a na pewno ten upiorny okres dobiegnie konca!!Pamietaj ze w zyciu wiele zalezy od nas samych!

Niestety tez tak mam....Wali mi sie w życiu a raczej w związku od jakiś dwóch lat i jedynym wyjściem wydaje się rozstanie,ale tak bardzo boje się samotnosci

Gość jijiji99
tkwiłam kiedyś w czymś czego na pewno teraz nie nazwę związkiem, wyszłam z tego połączenia żywiciel-pasożyt, ale dopiero wtedy, kiedy doszłam do wniosku, że lepiej będzie mi samej niż z nim. Po jakimś pól roku było lepiej, a 2 lata później poznałam obecnego męża i teraz jest cudownie :) Głowa do góry!! Dobrych decyzji i zdecydowania życzę! :)

Gość ohalaaa
ehh wiem ale to jest takie trudne bo jestem z czlowiekiem ktory byl moim pierwszym i tak na prawde można powiedziec ze jedynym prawdziwym chlopakiem i tak mielismy lat po 16-17 i tak to sie ciągnie już od 7 lat teraz mamy po 23-24 lata i nie potrafimy oboje tego zakonczyc .. rok temu się rozstalismy ale miesiąc tylko on wytrzymal zeby do mnie nie pisac i nie dzwonić a ja uleglam niestety bo te 7 lat doprowadzily ze juz nie potrafie żyć bez niego bo tak na prawde mam tylko jego, koleżanki mają chłopaków i swoje życie a ja z nudow nawet jak się rozstajemy bo on ciągle odwala i albo pisze albo spotyka się z inna dziewczyna chociaz zapewnia jak bardzo mnie kocha to zrywam i tak 3 tyg nie odzywania i znowu wydzwania pisze a ja mu ulegam.. tak to trwa juz 3 lata ten lipny stan nie wiem jak to przerwac..

Gość bnvg
słońce trzeba sobie samemu zrobić :D