Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analise200

juz nie moge :(

Polecane posty

Gość analise200

pare miesiecy temu moj facet w trakcie trwania naszego zwiazku szukal innej przez portale internetowe, wymienial zdjecia, jaral sie itp, miedzy czasie sypial i był ze mną. była wielka awantura, rozstawanie, i mimo tego wszystkiego znów z nim jestem. kocham go ale siedzi we mnie jakies uczucie ktorego nie potrafie nazwac. codzienie chcialabym mu przywalic i przypominac jakim jest glupim chu...jem. mecze sie, boże, co ja mam zrobic? czy to moze minac czy bedzie tak samo przez caly czas? czy ktos był w takiej sytuacji?

Gość jakie wy dziwne jesteście
raczej nie minie

Gość HHHAAA
JELI TAK JEST JEK PISZESZ TO ANI ON CIEBIE ANI TY JEGO NIE KOCHASZ-PRZEMYŚL TO

Gość oipfoio
daj sobie czas... moze z czasem minie, moze. nie wiem. ale facet chuj. ech.. jest tego wsyzstkiego wart? jaka masz pewnosc ze juz tak nie robi ?

Gość HHHAAA
A JAK CHCESZ MU PRZYPIERDOLIĆ TO ZRÓB TO, ULŻY CI. I ZNAJDŹ FACETA, KTÓRY CIĘ SZANUJE, A NIE JEST Z TOBĄ Z BRAKU LEPSZEJ. POZDRO LASKA

Gość analise200
żadnej pewności nie mam.. jak glupia codziennie przegladam portale randkowe w obawie ze zrobi cos takiego znowu (mam tam fikcyjne konta). kontroluje jego internetowe zakupy, jakas paranoja. nie jest wart tego wszystkiego ale nie wyobrazam sobie byc z kims innym.

Gość analise200
dziekuje za odpowiedzi, strasznie brakuje mi pewnosci siebie, moze wazsze odo pozwola mi naobiektywne przemyslenie sprawy

Gość spookkyyyyy
"KTÓRY CIĘ SZANUJE, A NIE JEST Z TOBĄ Z BRAKU LEPSZEJ" juz jest z lepsza

Gość kopnij go
w pupe